Ponturi pariuri – Hannover – Augsburg – Bundesliga – 27.10.2018

De la ora 16:30, pe “HDI-Arena” se va disputa Hannover – Augsburg, un meci ce face parte din etapa cu numarul 9 din Bundesliga.

Intr-o forma destul de buna dupa o serie de mai multe infrangeri la rand, Hannover a reusit ca in precedentele doua etape sa obtina patru puncte, mereu reusind sa inscrie. Daca in urma cu doua runde a jucat bine, a strans si prima sa victorie, pentru ca in etapa trecuta sa vedem un joc la fel de consistent, Muslija si Martins Felipe au inscris cele doua goluri ale remizei cu Leverkunse. Acelasi jucator brazilian, Felipe, a primit cartonasul rosu si urmeaza sa priveasca din tribuna acest duel. Avantajul de a evolua acasa a fost cu bine taxat de H96, in cele trei dispute de pe “HDI-Arena”, are cata o victorie, o remiza si o infrangere, acestea contand decisiv pentru locul 15, cu 6 puncte pe care le-a acumulat, cu unul mai mult decat echipa care se afla pe ultimul loc.

INFO LOT: Bebou. Felipe; Hubers; Prib; Sarenren Bazze, toti sunt accidentati

Hannover: Esser – Elez, Anton, Wimmer – Bebou, Schwegler (c), Walace, Albornoz – Muslija – Wood, Fülkrug

Augsburg este intr-o usoara cadere, astfel, in ultimele cinci etape a castigat o singura partida, suficient cat sa ramana la mijlocul clasamentului, unde se afla pe locul 9, cu tot atatea puncte. In etapa trecuta a avut parte de singurul meci inchis de pana acum, disputa contra celor de la RB Leipzig s-a incheiat la egalitate, 0-0, asta dupa ce au avut loc cateva evenimente, cum a fost penalty-ul anulat ca urmare a VAR-ului. Mai mult, a terminat meciul fara vreun sut trimis pe spatiul portii adverse. Dincolo de acest lucru, jucand in deplasare o pune usor in dificultate, deoarece nu a mai castigat in aceasta postura de la finalul lunii august.

INFO LOT: Jakob si Ji & Schieber, toti nu vor juca, Manuel Baum nu se poate baza pe ei pentru ca sunt accidentati

Augsburg: Luthe – Gouweleeuw, Khedira, Hinteregger – Schmid, Baier (c), Gregoritsch, Max – Hahn, Finnbogason, Caiuby

De departe cel mai atractiv meci al etapei, Hannover – Ausgburg este mai mult un duel al echipelor care joaca deschis, cel putin in urma rezultatelor inregistrate pana in prezent, dintre toate pariurile existe pentru acest duel, as merge pe varianta in care ambele sa inscrie. Au aparari fragile, sunt usor de invins si tocmai acest aspect mi-a atras atentia, dat fiind faptul ca ambele au nevoie de puncte.