Ponturi pariuri Hapoel Beer Sheva vs Laci – Europa League

Ponturi pariuri Hapoel Beer Sheva vs Laci - Europa League

Ponturi pariuri Hapoel Beer Sheva vs Laci: joi, 18 iulie, de la ora 20:30, la Be’er Sheva, Hapoel va juca impotriva albanezilor de la Laci. Este mansa retur din cadrul primului tur preliminar din Europa League. Se pleaca de la scorul de 1-1, iar invingatoare va juca cu castigatoarea dublei dintre Siroki Brijeg – Kairat Almaty.

Sursa foto: soccerladuma.co.za

Hapoel Beer Sheva

Dupa sezoane bune in care s-a luptat si a reusit sa cucereasca titlul in Israel, in editia anterioara a stat in umbra lui Maccabi Tel Aviv. De altfel, sezonul s-a terminat rusinos pentru ea, cu un esec zdrobitor, 0-4, acasa, cu rivala ei. A fost rezultatul care a contribuit la locul al treilea pe care Hapoel Beer Sheva s-a clasat si datorita caruia a primit loc in Europa League.

Echipa este familiarizata cu cupele europene, faptul ca nu a reusit sa castige in tur, poate sa fie catalogat drept accident. Diferenta dintre ea si adversara pe care joi o intalneste este una vizibila. Atat de mare, ca agentiile de pariuri ii ofera cu cota de 1.25 pentru un eventual succes. Dincolo de aceste lucruri, se revine pe terenul propriu si asta este un plus.

Laci

Despre Laci nu sunt atat de multe de spus, pentru ca reprezinta un campionat foarte modest. Recent, o echipa din Albania a fost suspendata 10 ani din cupele europene si amendata cu un milion de euro. Toate acestea pentru ca a facut blaturi, dovedite, chiar in cupele europene, cat si in competitiile interne. De altfel, competitiile interne inca nu s-au reluat.

Laci a jucat primul ei meci oficial in aceasta stagiune, in urma cu o saptamana. A fost de bun augur, dar faptul ca Nwabueze a deschis scorul inca din minutul al treilea, a fost taxat de adversari. Astfel, echipa albaneza s-a aparat pe tot parcursul meciului, cifrele spunand totul despre asta. Situatia se schimba radical cand joaca in deplasare, este postura unde nu a mai castigat de opt luni.

Conform datelor pe care le avem pana la acest moment si daca meciul se desfasoara fara evenimente, Hapoel Beer Sheva trebuie sa faca spectacol. Este diferenta prea mare intre ea si Laci, cu atat mai mult cand meciul se joaca in Israel. Oaspetii au pobleme reale in deplasare, nu s-au mai impus acolo din data de 3 noiembrie 2018.

Ponturi pariuri Hapoel Beer Sheva vs Laci: 1 pauza / 1 final, cota 1.68 la Unibet