Ponturi pariuri Heidelberg vs Hume City – NPL Victoria

Ponturi pariuri Heldelberg vs Hume City

Ponturi pariuri Heldelberg vs Hume City: sambata, 15 iunie 2019, de la ora 11:00, ora Romaniei, in NPL Victoria se joaca Heidelberg vs Hume City. Este o partida programata sa se joace in runda cu numarul 17.

Sursa foto: ffacup

Heidelberg

Nevoia de puncte a celor de la Heidelberg nu mai este atat de mare, tinand cont de situatia pe care o are. Este ocupanta locului al doilea, cu 33 de puncte, iar intre ea si echipa care nu prinde play-off-ul este de zece lungimi. Totusi, nu scapa deloc jocul din mana si cel mai bine s-a putut vedea acest lucru in runda anterioara.

Pusa in fata unui duel cu o echipa care stie sa puna problema, Heidelberg s-a impus cu 1-0, in deplasare. A fost un autogol al adversarilor, venit pe finalul meciului. A fost a treia partida consecutiva disputata de Heidelberg in NPL Victoria si in care nu pierde. Totodata, este si una dintre formatiile care stiu sa se apere bine, are 19 goluri si alte 33 de goluri inscrise.

Hume City

Hume este si ea o echipa care stie cum se pune problema in cadrul unui campionat precum NPL Victoria. De altfel, se afla pe locul al patrulea, cu 28 de puncte, cinci mai multe decat South Melbourne, care sta la panda, sa prinda play-off-ul.

Forma de moment este una foarte buna, Hume City a reusit in ultimele noua meciuri sa piarda o singura data. A fost un meci pe care l-a jucat in deplasare, la Green Gully. Totusi, acest lucru s-a intammplat in urma cu o luna si jumatate. De atunci si pana in prezent s-au jucat alte cinci infruntari, meciuri in care a dat cel putin un gol. Si-a trecut in cont, in acest interval, trei victorii si doua rezultate de egalitate.

Motivate de victoriile obtinute in etapa anterioara, anunta un meci frumos. Cu atat mai mult cand vorbim despre echipa care stiu sa puna problema pe faza de atac, tind sa mizez pe un numar de cel putin trei goluri. in tur, Heidelberg a reusit sa obtina o victorie timida, 2-1. A fost atunci un meci transat inca din prima ora, dupa aia s-au anulat reciproc.

Ponturi pariuri Heidelberg vs Hume City: peste 2.5 goluri, cota 1.58 la Unibet