Ponturi Pariuri – Heracles – Groningen – Eredivisie – 21.10.2018

Duminica 21.10.2018, incepand cu ora 15:30, va avea loc duelul Heracles – Groningen, din cadrul rundei a 9-a a primei ligi din Olanda.

Heracles se claseaza in acest moment pe pozitia a 4-a a clasamentului din Eredivisie, cu 16 puncte acumulate dupa 8 etape. Suedezul K. Peterson este golgheterul echipei in campionat, acesta reusind sa puncteze de 8 ori pana in acest moment. Gazdele traversau o perioada foarte buna in campionat, cu 3 succese consecutive inregistrate in fata celor de la Heerenveen, Graafschap si FC Emmen. Etapa trecuta insa, Heracles a cedat fara drept de apel pe terenul celor de la Vitesse, cu scorul de 4-0. In Cupa Olandei, gazdele au reusit sa o invinga pe Den Bosch in ultima runda, 2-1 in deplasare. Sebastian Jakubiak, Jeff Hardeveld, Joey Konings, Robin Propper si Silvester van der Water nu vor putea evolua astazi, din pricina unor accidentari.

Echipa probabila: Blaswich- Hintum, Buijs, Rossmann, Breukers – Merkel, Duarte – Peterson, Osman, Kuwas – Dalmau

De partea cealalta, Groningen ocupa pozitia a 17-a a clasamentului primei ligi din Olanda, echipa reusind sa adune 4 puncte dupa 8 partide de campionat. Oaspetii au parte de un sezon extrem de slab, cu un singur succes inregistrat in partidele oficiale, dupa un 1-0 in deplasarea de la Graafschap. Etapa precedenta, Groningen a cedat la limita pe terenul celor de la Den Haag, cu scorul de 1-0. De altfel, oaspetii au parasit si Cupa Olandei, dupa un 0-2 suferit in fata celor de la Twente, pe teren propriu. Antrenorul oaspetilor nu va avea niciun absent important pentru aceasta deplasare, asadar va putea trimite in teren cel mai bun 11 posibil.

Echipa probabila: Padt – Wierik, Memisevic, Chabot, Handwerker – Looi, Warmerdam – Antuna, Hrustic, Moreira – Doan

Heracles reprezinta una din surprizele frumoase ale debutului de sezon in Eredivisie, echipa fiind la doar 8 puncte distanta de liderul PSV. De partea cealalta, Groningen are parte de un sezon dezamagitor, echipa anuntandu-se drept o candidata certa la retrogradare. Tinand cont de forma traversata de ambele formatii si de avantajul propriului teren, recomandarea mea de aceasta data este pronosticul “1 solist”, la o cota de 1.93 oferita de cei de la Unibet.