Ponturi Pariuri – Hermannstadt – Astra Giurgiu – Liga 1 – 20.10.2018

Hermannstadt - Astra Giurgiu

Primul meci al zilei in Liga 1 este Hermannstadt – Astra Giurgiu, care se va juca in aceasta dupa-amiaza, de la ora 16:00.

◘ Hermannstadt a venit in Liga 1 ca o echipa curajoasa, cu mari sperante, mai ales dupa ce reusise performanta incredibila de a juca in finala Cupei Romaniei. Sibienii insa nu se descurca deloc bine in campionat, avand in vedere faptul ca ocupa doar un modest loc 13, fiind la egalitate de puncte cu FC Voluntari, care are ce-i drept cu un meci in plus. Trupa lui Vasile Miriuta a reusit doar doua victorii in cele 11 partide de pana acum, remizand tot de atatea ori, suferind insa nu mai putin de sapte infrangeri. In ultimele sapte meciuri disputate, Hermannstadt nu a reusit decat o singura victorie, cu Academica Clinceni, in Cupa Romaniei, castigand cu 0-2.

Indisponibili: Tatar (suspendat), Dumitriu (suspendat)

Echipa probabila: Cabuz – Company, Mijuskovic, Stoica, Pamfile – Dandea, Antonov – Serediuc, Rusu, N’Kololo – Blanaru

◘ Astra Giurgiu este o echipa mult mai buna, dar si mai experimentata, cu performante mult mai mari in intreaga sa istorie, castigand campionatul in urma cu trei sezoane, jucand de asemenea si in competitiile europene de doua ori, de fiecare data in Europa League. In campionatul acesta, “astralii” se descurca mult mai bine decat adversarii lor, ocupand locul cinci, la noua puncte peste Hermannstadt. In cele 11 etape disputate, echipa lui Gheorghe Multescu a reusit patru victorii si cinci remize, pierzand doar de doua ori, in aceste partide izbutind sa inscrie 14 goluri, incasand opt. In ultimele doua etape, Astra a dezamagit, pierzand atat cu FC Viitorul, cat si cu CFR Cluj.

Indisponibili: nu exista

Echipa probabila: Iliev – Belu, Cestor, Erico, Butean – Moise, Biceanu – Begue, Rosu, Llullaku – Alibec

Astra este echipa mai buna, fara indoiala, iar in mod normal ar trebui sa obtina un rezultat pozitiv, insa Hermannstadt va aborda cu siguranta partida cu o ambitie in plus, avand nevoie de puncte, putand de asemenea sa profite si de faptul ca adversara trece printr-o perioada mai grea. Nu vom miza pe soliste, ci vom lua in calcul varianta golurilor, pornind de la premiza ca ambele vor marca.