Ponturi pariuri Hermannstadt vs Sepsi – Liga 1

Ponturi pariuri Hermannstadt vs Sepsi
sursa foto Facebook

Ponturi pariuri Hermannstadt vs Sepsi – Liga 1

Hermannstadt primeste vizita celor de la Sepsi, Duminica 28 Februarie. Duelul va incepe la ora 18:00 si se poate urmari in direct pe Digi Sport, Telekom Sport & Look Sport.

Desi evolueaza in deplasare, maghiarii pornesc la Betano cu prima sansa – avand o cota de 2.20 la victorie.

Cote Betano Hermannstadt vs Sepsi

Hermannstadt

Hermannstadt este implicata in acest moment in lupta pentru evitarea retrogradarii. Gruparea sibiana se afla deasupra celor de la FC Voluntari si Poli Iasi, insa distanta nu este una linistitoare. Intre rosii si alb-negrii este o singura lungime, in timp ce moldovenii au un meci in minus fata de cele doua. Acum 2 etape, gazdele de astazi obtineau abia a 4-a victorie a sezonului, dupa un 1-0 cu FCSB.

Succesul insa nu a marcat si o revenire de forma din partea celor de la Hermannstadt. Pe Ion Oblemenco echipa a avut o posesie de doar 35% si a pierdut cu scorul de 1-0. Trupa lui Liviu Ciobotariu nu a mai pierdut acasa de pe 25 Ianuarie, de la un 1-3 cu CFR Cluj.

Sepsi

A devenit deja un cliseu si probabil ne vom repeta, insa Sepsi nu se mai opreste din remize. Echipa a ajuns la 6 rezultate de egalitate consecutive in 2021. Dupa duelurile cu Viitoru, Voluntari, Poli Iasi, Dinamo Bucuresti sau FC Arges, formatia maghiara a primit vizita celor de la Academica Clinceni. Cele doua nu au oferit prea mult fotbal, iar tabela nu s-a modificat timp de 90 de minute. Astfel continua remizele pentru Sepsi care incepe sa aiba emotii in ceea ce priveste locul 4.

Trupa din Sf. Gheorghe a fost egalata la puncte de Botosani, in timp ce Clinceni s-a apropiat la doar 2 puncte. Alb-rosii trebuie sa se trezeasca, deoarece FC Arges si UTA Arad ameninta locurile de play-off, ambele avand 30 de puncte acumulate (cu 7 mai putine decat Sepsi).

Meciuri directe: FC HERMANNSTADT – SEPSI SF. GHEORGHE
07.11.20 L1 Sepsi Sf. Gheorghe FC Hermannstadt 1 : 1
18.07.20 L1 FC Hermannstadt Sepsi Sf. Gheorghe 2 : 2
13.06.20 L1 Sepsi Sf. Gheorghe FC Hermannstadt 1 : 1
01.02.20 L1 FC Hermannstadt Sepsi Sf. Gheorghe 2 : 2
21.09.19 L1 Sepsi Sf. Gheorghe FC Hermannstadt 3 : 0

 

Hermannstadt vs Sepsi este un duel insipid in opinia mea. Nu trebuie sa ne asteptam la prea mult spectacol. Gazdele marcheaza rar mai mult de un gol, in timp ce Sepsi pare blocata mental. Tocmai de aceea astazi voi merge pe un under la goluri.

Ponturi pariuri Hermannstadt vs Sepsi

sub 2.5 goluri, cota 1.50 la Betano