Ponturi pariuri HJK vs HB Torshavn – Champions League

Ponturi fotbal HJK vs Riga

Ponturi pariuri HJK vs HB Torshavn: marti, 9 iulie, de la ora 19:00, are loc meciul dintre HJK si HB Torshavn, sau dintre campioana Finlandei si a Insulelor Feroe. Este prima mansa din turul 1 preliminar al Champions League.

Helsingin Jalkapallouklubi

Din 2009 si pana in prezent aproape ca a arestat campionatul Finlandei, pe care l-a castigat in opt randuri din zece. S-a intamplat ca in editia anterioara sa incheie tot pe prima pozitie, ceea ce, o aduce in Champions League. Din pacate, nivelul pe care il are liga din care face parte o face sa intre in competitie inca din primul tur preliminar.

E obisnuita sa joace inca din primul tur, la fel s-a intamplat si in editia trecuta, atunci cand a ajuns destul de sus. A trecut lejer de primul tur preliminar al Champions League, 5-2 cu Vikingur Gota, o alta echipa din Insulele Feroe. De altfel, a mai jucat de doua ori in istorie in fata echipelor din aceasta tara si de fiecare data a castigat. S-a impus atat in prima mansa, cat si in cea de-a doua.

HB Torshavn

Pe numele ei real Havnar Boltfelag, aceasta revine in Champions League dupa cinci ani de asteptari. In 2018 a cucerit titlul cu numarul 23 din campionatul Insulelor Feroe. Totusi, nu a fost straina de cupele europene, insa a fost mai mult ciuca batailor. Doua victorii are in ultimele 24 de meciuri jucate in cupele europene. Acelea au venit jucand pe terenul propriu.

In toate deplasarile pe care le-a avut in cupele europene, nu a reusit sa catige si intr-o singura partida nu a luat gol. Drept urmare, aceste cifre vin sa intareasca cota mare pe care HB Torshavn o primeste la agentiile de pariuri. Mai mult decat atat, ea sta foarte prost in fata echipelor finlandeze. Nu a reusit niciodata sa se califice cand a jucat contra lor.

Ambele echipe sunt in plin campionat, dar chiar daca lucrul acesta se intampla, clar HJK este superioara. Este o echipa mai buna, cu atat mai mult cand evolueaza pe terenul propriu. In aceste conditii, cat si punaund cap la cap cifrele pe care feroezii le au in deplasare, ma astept la un meci facil. HB Torshavn nu a reusit sa castige in toate deplasarile avute in cupele europene si nu au fost deloc putine.

Ponturi pariuri HJK vs HB Torshavn: 1 pauza / 1 final, cota 1.58 la Unibet