Ponturi pariuri Honduras vs El Salvador – Gold Cup

Ponturi pariuri Honduras vs El Salvador

Ponturi pariuri Honduras vs El Salvador: miercuri dimineata, de la ora 05:00, ora Romaniei, la Los Angeles, Honduras o intalneste pe El Salvador, in Grupa C, din cadrul Gold Cup.

Sursa foto: mlssoccer.com

Honduras

Eliminata matematic de la Gold Cup 2019, Honduras este pe ultimul loc in grupa. Este singura echipa care a pierdut ambele intalniri avute, meciuri in care a evoluat sub asteptari. Debutul a fost fulminant, dar pana la final a cedat cu 2-3, in disputa contra nationalei statului Jamaica. Lozano si Castillo au fost cei doi care au inscris din partea ei in acel duel.

Pe de alta parte, meciul al doilea l-a inceput din postura de favorita, insa, n-a batut nici Curacao. A fost un meci unde a avut mai multe ocazii, dar singura greseala pe care a facut-o, a costat enorm. 0-1 scor final in acel duel si acel rezultat a echivalat cu eliminarea matematica. Intre ea si ocupanta locurilor 1 si 2 este de patru lungimi.

EL Salvador

Are nevoie de victorie si totul este conform planului. Ea se afla pe locul al doilea, cu 4 puncte, acelasi numar ca liderul Jamaica. De altfel, Jamaica este singura echipa in fata careia a pierdut puncte, in aceasta grupa. Start perfect de competitie pentru El Salvador, care a trecut cu 1-0 de Curacao, datorita unui gol inscris de Bonilla. A fost singurul pentru ca meciul al doilea s-a terminat asa cum a inceput, 0-0.

In aceste conditii, El Salvador are nevoie de victorie pentru a nu sta la mana rezultatelor. Pe de alta parte, egalul este din nou o varianta convenabila. O victorie a lui Curacao in disputa cu Jamaica si un egal al ei, o duce mai departe. In schimb, un esec in acest duel si un succes al lui Curacao, in celalalt meci al grupei, o lasa pe El Salvador acasa.

Una peste alta, egalul pare sa fie cel mai convenabil rezultat pentru El Salvador. Plecand de la aceasta idee, vreau sa cred ca vor avea foarte mare grija in aparare, sa nu las spatii Hondurasului. In consecinta, Honduras vs El Salvador se anunta un meci in care tactica defensiva o sa predomine si asta o sa influenteze si spectacolul.

Ponturi pariuri Honduras vs El Salvador: sub 2.5 goluri, cota 1.50 la Betfair