Ponturi pariuri Honved vs Universitatea Craiova – Europa League

Ponturi pariuri Honved vs Universitatea Craiova: joi seara, de la ora 19:55, la Gyor, pe “ETO Park”, Honved primeste vizita Universitatii Craiova. Meciul face parte din prima mansa a turului II preliminar al Europa League. Cine trece mai departe urmeaza sa o intalneasca pe AEK Atena in turul urmator.

Sursa foto: magnanews

Honved Budapesta

Norocul poate aduce multe bucurii in viata, cu atat mai mult cand este vorba despre o echipa de fotbal. Honved poate sa fie definitia norocului in sezonul trecut al fotbalului din Ungaria, pentru ca s-a calificat in Europa League dupa un concurs de imprejurari. Ea a jucat finala Cupei Ungariei, cu MOL Vidi, dar a fost invinsa. Castigatoarea cupei fiind deja calificata in cupel europene datorita locului al doilea ocupat, in cupele europene a primit dreptul echipa de pe locul 4.

Honved Budapesta deja a luat ritmul editie 2019/2020 a cupelor europene, reusind doua rezultate bune. In fata unei adversare modeste, Zalgiris Vilnius, aceasta a castigat cu 4-2 la general. In realitatea, calificarea a fost obtinuta deja dupa prima mansa, cand s-a impus cu 3-1, acasa, iar apoi a remizat in partida retur, 1-1.

  • Echipa probabila: Levkovich – Lovric, Batik, Kamber – Kis, Gazdag, Bano-Szabo, Kesztyus, Kukoc – Moutari, N’Gog

Universitatea Craiova

Oltenii au reusit sa obtina doua victorii identice in primul tur preliminar al Europa League. Ei s-au impus cu 3-2/3-2 (6-4 la general), in fata azerilor de la FK Sabali. Este o sanse foarte buna pentru ca Universitatea Craiova sa se califice, iar casele de pariuri o dau drept favorita in aceasta dubla. 1.30 este cota primita de echipa craioveana pentru o eventuala calificare in urmatorul tur, conform Betano.

Pe de alta parte, Universitatea Craiova are victorii pe linie in cele patru patru mecuri oficiale disputate in acest sezon competitional. La sfarsitul saptamanii trecute au dispus cu 2-0 de Dinamo Bucuresti, tot in urma unei deplasari. Nu a fost un meci usor, dar este una dintre cele doua echipe din Liga 1 Betano care au maximum de puncte dupa doua meciuri.

  • Echipa probabila: Pigliacelli – Martic, Kelic, Tiago Ferreira, Bancu – Qaka, Mateiu, Cicaldau – Barbut, Forte, Vatajelu

Universitatea Craiova are un dublu avantaj daca putem sa ii spunem asa. Pe langa faptul ca are deja mai multe meciuri oficiale in picioare, probabil va beneficia si de informatii suplimentare. Liviu Antal este atacantul lituanienilor pe care Honved Budapesta i-a invins in primul tur si poate da informatii proaspete. In acest context, mizand si pe replica buna pe faza de atac data de olteni, astept sa inscrie cel putin un gol in meci. Poate chiar unul singur, dar care sa faca diferenta si sa-i aduca victoria.

Ponturi pariuri Honved vs Universitatea Craiova: X2 pauza / x2 final, cota 1.55 la Betano