Ponturi pariuri Hume City vs Bentleigh – NPL Victoria

Ponturi pariuri Hume City vs Bentleigh - NPL Victoria

Ponturi pariuri Hume City vs Bentleigh: vineri dimineata, 21 iunie 2019, de la ora 12:45, ora Romaniei, Hume City o intalneste pe Bentleigh. Cele doua vor fi adversare in etapa cu umarul 18 din NPL Victoria.

Hume City

Lupta la varf continua si in NPL Victoria, iar Hume City este si ea angrenata. Se afla pe locul 4, cu 31 de puncte, dar intre ea si echipa de pe primul loc sunt noua lungimi. Traverseaza si o forma buna, in ultimele sase meciuri a reusit sa termine neinvinsa. In tot acest timp a bifat patru rezultate de egalitate si alte doua remize.

Partea buna este ca inscrie, a dat cel putin un gol in toate aceste dueluri in care nu a pierdut. Mai mult decat atat, in etapa trecuta a reusit sa castige cu 2-1, in fata colegei sale de clasament, Heidelberg. A fost un meci in care Lazarides si Ochieng au inscris intorcand scorul inregistrat la pauza. Totodata, au fost goluri

Bentleigh

Si ea pe val dupa rezultatele din ultimele meciuri, vine relaxata in acest duel. lucrurile s-au mai calmat dupa succesul din etapa trecuta, meciul castigat cu 4-0, pe teren propriu. De altfel, merge bine si acest lucru se vede prin prisma clasamentului. Bentleigh se afla pe locul al doilea, cu 35 de puncte, cu cinci lungimi mai putine decat liderul Avondale FC.

Tot pe locul al doilea este si in topul celor mai bune marcatoare echipe din NPL Victoria. Cu victorii pe linie in meciurile de acasa, problemele lui Bentleigh au aparut in meciurile din deplasare. In acele jocuri a aratat ca este vulnerabila, ea a reusit acolo sa piarda patru din cele noua infruntari. Tot pe teren strain are o medie de aproximativ doua goluri primite in fiecare duel.

Sunt patru ani de cand Hume City nu a mai castigat impotriva lui Bentleigh si au fost destule meciuri in acest timp. Ea a fost echipa care s-a impus si in meciul din tur, cand tabela jocului acela a aratat 2-0. Totusi, faptul ca joaca in deplasare, a fost vulnerabila din toate punctele de vedere. Motiv pentru care un pariu care sa implice golurile pare sa stea in picioare.

Ponturi pariuri Hume City vs Bentleigh: ambele marcheaza, cota 1.47 la Betano