Ponturi pariuri Hume City vs South Melbourne – NPL Victoria

Ponturi pariuri Hume City vs South Melbourne - NPL Victoria

Ponturi pariuri Hume City vs South Melbourne: sambata dimineata, de la ora 10:30, ora Romaniei, Hume City o intalneste pe South Melbourne. Meciul conteaza pentru runda cu numarul 22 din cadrul NPL Victoria.

Sursa foto: humecity

Hume City

Cu rezultate contradictorii in ultimele meciuri, Hume se “lauda” cu trei infrangeri suferite in ultimele patru runde. Una dintre ele si cea mai mare diferenta intregistrata in acest interval a venit in runda anterioara. Aceasta a pierdut la scor de neprezentare in fata celor de la Avondale FC, intr-un duel care s-a incheiat 0-3.

De asemenea, Hume City a dat un singur gol in ultimele patru dueluri, meciuri in care a castigat un singur joc. S-a intamplat in cel mai recent duel disputat pe terenul propriu, acolo unde a dispus cu 1-0 de Port Melbourne Sharks. Cu toate astea, ea se afla pe locul al cincilea, cu 34 de puncte, cu patru lungimi mai multe fata de Melbourne Knights.

South Melbourne

De partea cealalta, South Melbourne este o formatie care isi permite sa spere la play-off, dar are nevoie sa nu mai piarda pana la final. Se afla pe locul 10, cu 21 de puncte, iar intre ea si ocupanta pozitiei a sasea sunt patru lungimi. Pe de alta parte, in precedentele doua runde a pierdut puncte pretioase, dupa ce a remizat cu Green Gully (0-0) si Melbourne Knights (1-1).

Pragmatismul a inceput sa fie elementul mereu prezent in meciurile sale. South Melbourne a ajuns la patru etape consecutive in care s-au inscris cel mult doua goluri. Faptul ca joaca in deplasare nu pare sa schimbe atat de mult lucrul acesta, ea o echipa care inscrie putin. In unsprezece asemenea jocuri, a dat tot atatea goluri.

In mecul din tur echipa mai bune a reusit sa castige cu 2-0. Aceasta a fost Hume City, o formatie care stie sa puna si mai multa presiune pe faza de atac. Daca se vor respecta diferentele existente, e de asteptat sa vedem un succes al formatiei gazda. Mai mult, daca reuseste acest lucru, as miza pe mai multe goluri inscrise de catre ea.

Ponturi pariuri Hume City vs South Melbourne: gazdele castiga, cota 2.00 la Betano