Ponturi pariuri Incheon vs Jeonbuk – K-League

Ponturi pariuri Incheon vs Jeonbuk: sambata, 15 iunie 2019, de la ora 13:00, pe “Sungul Arena Park” are loc Incheon vs Jeonbuk, infruntare din etapa cu numarul 16 din K-League.

Incheon

Dupa 15 meciuri disputate in campionat, Incheon se afla pe ultimul loc. Are 10 puncte, la fel ca Jeju si Gyeongnam, insa are un golaveraj mult mai slab. Este o echipa care a inscris de opt ori, cel mai putin dintre toate adversarele. Mai mult decat atat, a luat aproape de trei ori mai multe goluri. Pe de alta parte, pare sa fie in revenire de forma.

In ultimele doua meciuri, Incheon a reusit sa scoata patru puncte, ata dupa ce a ndispus cu 2-1 de Jeju, intr-un meci jucat in deplasare. In urma cu o saptamana, aceasta a remizat tot in deplasare, de data asta al Seongnam, 0-0. A fost un duel in care Joeng Dong Yun a luat cartonas rosu si asta inseamna ca absenteaza in meciul de sambata.

Jeonbuk

Aflata polul opus in comparatie cu Incheon, Jeonbuk se afla pe primul loc, cu 33 de puncte. Este la egalitate de puncte cu Ulsan Hyundai, insa, golaverajul pare sa fie mai bun. De departe echipa cu cel mai bun atac, aceasta a inscris aproape meci de meci. E greu sa nu o faca in conditiile in care a inregistrat zece victorii din 15 meciuri.

Este in forma, in ultimele patru etape a reusit sa obtina victorii pe banda rulanta. In aceste meciuri a dat cel putin doua goluri. Ultima partida a adus inca trei puncte in contul celor de la Jeonbuk. Jucand pe teren propriu, s-a impus cu 2-0, in fata celor de la Sangju Sangmu. A fost un meci controlat in totalitate, asta in conditiile in care Kim Jin-Su a luat rosu inca din minutul 24.

Sunt echipe care in ultimul timp au facut meciuri bune cand s-au duelat. In tur, Jeonbuk s-a impus cu 2-0, aratand ca este echipa mai buna. Totodata, ea ramane si o formatie marcatoare, tocmai din acest motiv mi se pare mai plauzibil un pariu pe goluri. De asemenea, in ultimele cinci confruntari directe, Jeonbuk a inscris de fiecare data cel putin doua goluri.

Ponturi pariuri Incheon vs Jeonbuk: oaspetii marcheaza peste 1.5 goluri, cota 1.47 la Betano