Ponturi Pariuri – Italia – Ucraina – Amical International – 10.10.2018

Italia - Finlanda

Miercuri seara, de la ora 21:45, in Genoa se va juca Italia – Ucraina, meci amical intre doua echipe ce stau in aceasta etapa de Liga Natiunilor.

◘ Italia este una dintre cele mai mari nationale ale fotbalului mondial, care are un palmares extrem de bogat, in intreaga sa istorie castigand patru campionate mondiale, triumfand si la un turneu european. “Squadra Azzurra” a dezamagit la ultimele preliminarii, ratand calificarea la Campionatul Mondial din Rusia, pentru prima data dupa 60 de ani. Nationala pregatita de Mancini spera la calificarea la EURO 2020, direct prin intermediul Ligii Natiunilor, insa parcursul de pana acum lasa de dorit, fiind ultima intr-o grupa cu Polonia si Portugalia, avand si cu un meci in plus fata de cele doua. Italia este pe o panta descendenta, venind dupa noua partide in care nu a izbutit decat o singura victorie, contra modestei nationale din Arabia Saudita.

◘ Ucraina nu se poate compara cu adversara sa, nici ca valoare, dar nici ca palmares, cea mai buna performanta din intreaga sa istorie fiind calificarea in sferturile mondialului din 2006, de atunci jucand la doua campionate europene, in 2012 si 2016, de fiecare data iesind din grupe. La aceasta prima editie de Liga Natiunilor, reprezentativa pregatita de legendarul Shevchenko a inceput bine, cu doua victorii in tot atatea partide, invingand mai intai Cehia, trecand apoi de Slovacia. Odata cu aceste doua succese, Ucraina a ajuns la trei victorii la rand si la sapte partide fara infrangere.

Italia se afla intr-o forma slaba, spre deosebire de adversara sa, asa ca ramane de vazut daca va reusi mare lucru in aceasta infruntare, de aceea vom evita sa mizam pe un succes al echipei gazda si vom alege un pariu pe goluri, cel putin doua marcate fiind de ajuns pentru a ne valida pronosticul ca si castigator.