Ponturi pariuri Jamaica vs SUA – Gold Cup

Ponturi pariuri Jamaica vs SUA - Gold Cup

Ponturi pariuri Jamaica vs SUA: semifinalele Gold Cup vin cu duelul dintre Jamaica si Statele Unite ale Americii, un duel care se va disputa joi dimineata, de la ora 04:00. La Nashville, jamaicanii vor avea o misiune grea in fata publicului venit sa sustina nationala organizatoare a acestui competitii. Invingatoare urmeaza sa intalneasca nationala Mexicului, in ultimul duel al Gold Cup 2019.

Sursa foto: nbcsport

Jamaica

Deja nu mai este o surpriza faptul ca toate echipele care joaca la Gold Cup, impotriva nationalelor Mexic si SUA sunt cotate cu sansa a doua. Este si cazul selectionatei statului Jamaica, dar asta nu inseamna ca nu poate castiga. Surprize s-au tot vazut, iar ce a reusit ea, arata cat se poate de bine acest lucru. In cele patru intalniri disputate, o singura data nu a reusit sa inscrie.

S-a intamplat in remiza alba, cu nationala El Salvador. Intr-adevar, a reusit sa avanseze din postura de lider al Grupei C, cu 5 puncte. A repetat acelasi joc pragmatic si Mattocks a profitat de penalty-ul primit in meciul jucat anterior, cu Panama. Intrat de doua minute pe teren, Darren si-a asumat si a transformat acel 11m, 1-0 fiind scorul final.

  • Echipa probabila: Blake – Powell, Topey, Francis, Lawrence – Hector, Watson – Orgill, Flemmings, Bailey – Nicholson

Statele Unite ale Americii

Ratarea calificarii in finala competitiei, asta inseamna ratarea obiectivului pentru nationala Statelor Unite. Este favorita, alaturi de Mexic, sa se impuna de fiecare data cand se organizeaza Gold Cup. Nu trebuie sa ne mire rezultatele pe care le-a obtinut anterior si faptul ca nu a luat gol. A luat primul loc in Grupa D, acolo unde a fost singura cu maximum de puncte.

Acelasi joc bun in plan defensiv l-a aratat si in disputa din sferturile de finala. Curacao a fost in fata ei, intr-un duel pe care SUA l-a castigat cu 1-0. McKennie a inscris, servit excelent de Christian Pulisic. Putea oricand sa castige si mai clar, dar asa cum a aratat acel duel, parca a lasat adversarul sa o atace.

  • Echipa probabila: Steffen – Lima, Zimmerman, Long, Ream – Bradley – McKennie, Pulisic – Boyd, Altidore, Arriola

Un mec intre cele doua nationale este d ezechilibrat. De altfel, se reediteaza finala din editia trecuta de Gold Cup. Si atunci americanii s-au impus cu 2-1, o diferenta pe care ma astept sa o revedem si de aceasta data. Totusi, Statele Unite, desi e favorita, nu le-a lasat adversarelor de pana acum sa puna probleme in aparare. Drept urmare, la finalul partidei inclin spre un rezultat in favoarea SUA, probabil o noua victorie la limita.

Ponturi pariuri Jamaica vs SUA: oaspetii castiga, cota 1.49 la Unibet