Ponturi pariuri Jerv vs Sandefjord – OBOS-ligaen

Ponturi pariuri Jerv vs Sandefjord - OBOS-ligaen

Ponturi pariuri Jerv vs Sandefjord: duminica este zi de fotbal in OBOS-ligaen, iar de la ora 19:00, Jerv urmeaza sa o intalneasca pe Sandefjord, intr-un meci din runda a 13-a.

Jerv

Cotata cu sansa a doua in acest duel, Jerrv are nevoie de un refresh daca vrea sa castige. Replica ei din ultimele jocuri nu a fost una pe masura, drept pentru care trebuie sa privim acest meci din mai multe puncte de vedere. In runda trecuta a pierdut cu 1-4, intr-un duel pe care l-a avut pe terenul celor de la Nest-Sotra.

De asemenea, in ultimele sapte meciuri oficiale a castigat o singura data si in fata ultimei clasate. Se afla pe locul 10 in clasament, cu 15 puncte, intre ea si ultimul de play-off sunt patru lungimi. Nu este o diferenta prea mare, dar este prima echipa cu golaveraj negativ. Are 15 goluri marcate si trei mai multe primite, ceea ce arata clar nivelul ei.

Sandefjord

Numele acestei echipe este echivalentul cu cel al promovarii. Obiectivul principal este revenirea in prima liga si se pare ca are tot ce ii trebuie sa faca lucrul acesta. Ocupa locul secund, cu 27 de puncte si mai mult decat atat, are unul dintre cele mai bune atacuri din acest moment. Pe de alta parte, a luat si destul de multe goluri pentru pretentiile pe care le are.

In runda anterioara, Sandefjord a reusit sa se impuna cu 3-2 acasa, in fata echipei Ull/Kisa. A fost cea de-a patra victorie din ultimele cinci meciuri, ceea ce justifica total locul pe care il ocupa in clasament. Nu este nici genul de echipa care sa aiba probleme in deplasare. Din contra, din sase asemenea jocuri, a reusit sa se mentina neinvinsa, bifand patru victorii si doua remize.

Vorbim aici despre o echipa care urmeaza sa joace in deplasare si care nu a pierdut in postura aia. Mai mult, ma astept sa vedem un joc dezechilibrat, la finalul caruia oaspetii sa iasa din nou cu capul sus. Au nevoie de toate punctele, dar comparand Jerv cu Sandefjord, este clar ca avantajul apartine formatiei vizitatoare.

Ponturi pariuri Jerv vs Sandefjord: oaspetii castiga, cota 1.76 la Unibet