Ponturi pariuri Juventude vs Volta Redonda – Serie C

Ponturi pariuri Juventude vs Volta Redonda – Serie C

Ponturi pariuri Juventude vs Volta Redonda: sambata dimineata, 15/06/2019, de la ora -01:00, Juventude o intalneste pe Volta Redonda, in etapa a 8-a.

Juventude

Evolutie solida a celor de la Juventude in aceste etape care s-au scurs din sezonul acesta. Dupa sapte meciuri, ea se afla pe locul al doilea in Serie C, Grupa B, cu 12 puncte. La trei lungimi in spatele liderului, diferenta s-a facut in runda anterioara. Atunci, a suferit singurul esec stagional, 0-1, pe terenul celor de la Tombense.

Juventude este o formatie care trage la promovare, ea fiind obisnuita cu fotbalul din liga secunda. De altfel, ea a retrogradat la finalul sezonului trecut, dupa ce a terminat pe penultimul loc in Serie B. Revenirea in rol de echipa gazda se face in conditii bune, avand in vedere ca a acumulat sapte puncte dintr-un maxim de noua.

Volta Redonda

Aflata si ea pe loc care asigura calificarea in play-off, Volta Redonda nu convinge deloc prin jocul pe care l-a aratat in ultimul timp. In precedentele patru infruntari a bifat doua remize si doua infrangeri. Au fost meciuri in care golurile au existat, trei dintre aceste infruntari au adus goluri de ambele parti. In precedentele doua dueluri a fost invinsa cu 2-1, de catre Ypiranga FC si Remo.

Aflata pe locul 4, cu 9 puncte, diferenta dintre ea si echipa de pe locul 8 este de trei lungimi. Totusi, fara succes de mai bine de o luna de zile, presiunea exista. Faptul ca joaca in deplasare o pune si mai mult in dificultate. Volta Redonda este una dintre echipele care inca nu au castigat in meciurile sustinute pe teren strain. Din trei asemenea intalniri, a reusit doua rezultate de egalitate si un esec.

Dintre cele doua echipe, Juventude este cea mai buna, lucru care este confirmat si de catre cifre. In acest context, e normal sa mizam pe succesul gazdelor, care au dat un randament mai bun. Volta Redonda este o echipa accesibila cand joaca in deplasare si mai mult decat atat, nu trece deloc printr-o perioada buna.

Ponturi pariuri Juventude vs Volta Redonda: gazdele castiga, cota 2.02 la Betano