Ponturi pariuri KF Feronikeli vs Lincoln – Champions League

Ponturi pariuri KF Feronikeli vs Lincoln – Champions League

Ponturi pariuri KF Feronikeli vs Lincoln: marti, 25/06/2019, de la ora 21:45, la Pristina, pe “Fadil Vokrri Stadium”, KF Feronikeli o intalneste pe Lincoln. Campioanele din Kosovo si Gibraltar isi vor masura fortele intr-o competitie in patru. Miza este accederea in primul tur preliminar al Champions League.

Sursa foto: zeri

KF Feronikeli

Desi are 45 de ani de cand s-a infintat, KF Feronikeli este campioana pentru a treia oara in ultimii cinci ani. tot. De altfel, in acest timp a reusit sa obtina toate trofeele, pentru ca este perioada de cand Uefa a acceptat Kosovo. Pe de atla parte, pentru ea este prima oara cand joaca un meci in istoria cupelor europene.

KF Feronikelo este formatia care a dominat complet editia acestui an de Superliga. A terminat pe primul loc, cu 80 de puncte si mai mult decat atat, a avut cel mai bun atac. A punctat si in aparare, fiind una dintre formatiile cu cele mai bune cifre. In plus, a reusit sa castige eventul, asta dupa ce s-a impus la scor in finala, 5-1, cu Trepca 89.

Lincoln

Campioana in 24 dintre sezoane, in cele 43 la care a luat parte, Lincoln Red Imps este o abonata a cupelor europene. Ea are 15 meciuri la activ, fie in Europa League, fie in Champions League, avand 4 victorii, trei remize si opt infrangeri. De altfel, ea este finalista turului preliminar jucat in urma cu un an.

Atunci juca finala tot cu o echipa din Kosovo si pierdea cu 1-4, dar in fata ei era Drita. Parasea apoi cupele europene dupa ce a evoluat in turul al doilea preliminar, dupa disputa cu The New Saint (2-3 general). De altfel, batalia in campionatul Gibraltarului s-a dat mereu intre ea si Europa FC.

Este pentru prima oara cand cele doua echipe de club se vor infrunta in meci direct. Tot pentru prima oara cand joaca in cupele europene este si pentru KF Feronikeli. Cred ca este diferenta intre cele doua echipe, desi Lincoln este mai experimentata. Pare sa aiba un lot mai subtire. Kosovo este o tara care a crescut enorm, atat la nivel de echipa de club, cat si la nivel de echipa nationala. Drept urmare, cred ca reprezentanta gazdelor, KF Feronikeli are prima sansa si o sa profite de acest lucru.

Ponturi pariuri KF Feronikeli vs Lincoln: gazdele castiga, cota 1.41 la Unibet