Ponturi pariuri Klaksvik vs Riteriai – Europa League

Ponturi pariuri Klaksvik vs Riteriai - Europa League

Ponturi pariuri Klaksvik vs Riteriai: marti, de la ora 20:00, la Toftir, pe stadionul cu acelasi nume, Klaksvik intalneste Riteriali, in mansa secunda din primul tur al Europa League.

Sursa foto: sportas.lt

Klaksvik

O formatie de plutin din Insulele Feroe, Klaksvik este foarte aproape sa produca surpriza. Ea a reusit ca in prima intalnire sa obtina un rezultat de egalitate pretios. 1-1 a fost scorul partidei din tur, Jakup Andreasen a fost omul care a adus golul pentru ea. De asemenea, nu a fost singurul meci pe care ea l-a jucat in aceasta editie a Europa League.

Pentru a evolua pe tabloul principal al Europa League, aceasta a fost nevoita sa joace intr-un turneu preliminar. Astfel, pentru a ajunge in turul 1 preliminar, a trecut cu 9-1 la general, de Tre Fiori, o formatie din San Marino.De asemenea, este si in plin campionat, urmatorul meci pe care urmeaza sa-l aiba este pe 22 iulie.

Riteriai

Cunoscuta pana in editia trecuta ca FK Trakai, Riteiai si-a schimbat numele si a venit la origini incepand cu aceasta stagiune. Cu toate astea, nivelul a ramas foarte slab, dat fiind faptul ca si provine dintr-o liga care un propune un joc ridicat. Face parte din prima liga de fotbal a Lituaniei, acolo unde este in plin sezon si ocupa locul al treilea.

In prima mansa din turul 1 preliminar al Europa League a fost formatia care a deschis scorul. Borovskij a fost cel care a reusit sa deschida scorul, dupa o pasa venita din partea lui Virksas. Totusi, nu a iesit cu nimic in relief si drept urmare, acum merge in Insulele Feroe obligata sa inscrie. Daca vrea sa mearga mai departe, Riteriai este obligata sa inscrie cel putin un gol, in speranta ca adversarul nu o sa mai faca asta.

Asa cum au aratat cele doua echipe in tur, este clar ca aceasta calificare nu este jucata. Mai mult decat atat, ma astept sa vedem un duel deschis, in care ambele echipe sa iasa la atac. Drept urmare, din nou, asa cum s-a intamplat si in tur, sa vedem cel putin cate o reusita de fiecare parte.

Ponturi pariuri Klaksvik vs Riteriai: ambele marcheaza, cota 1.75 la Unibet