Ponturi pariuri Klaksvik vs Tre Fiori – Europa League

Ponturi pariuri Klaksvik vs Tre Fiori – Europa League

Ponturi pariuri Klaksvik vs Tre Fiori: joi, 27 iunie, de la ora 21:00, la Torshavn, feroezi de la Klaksvik joaca impotriva lui Tre Fiori, in turul partidei din preliminariile Europa League.

Klaksvik

Modesta din toate punctele de vedere, Klaskvik a reusit sa ajunga pana in acest punct dupa ce s-a clasat pe locul 4 in editia trecuta de campionat. Intre timp, Premier League-ul feroez s-a reluat si ea este in plin campionat. La sfarsitul saptamanii trecute a jucat in runda a 14-a. Acolo unde a reusit sa se faca de ras, pierzand cu 0-1 in fata lui TB Tvoroyri.

Klaksvik este o echipa familiarizata cu cupele europene, a mai reusit sa atinga de multe ori aceasta performanta. Asa cum era de asteptat, de cele mai multe ori a fost partener de antrenament, nivelul unei asemenea echipe este foarte slab. In urma cu un an a reusit sa treaca de preliminariile acestea si sa joace in turul 1. Pierdea apoi cu 2-3 la general, in fata lituanienilor de la Zalgiris.

Tre Fiori

San Marino este una dintre cele mai modeste echipe nationale din Europa si din intreaga lume. Mereu invinsa la nivel de echipa nationala, campionatul este unul la fel de slab. De asemenea, performanta de a juca din nou in cupele europene a venit dupa ce a izbutit sa se impuna in baraj. Acest meci a avut loc in urma cu mai bine de o luna.

Tre Fiori ajunge la al cincilea sezon din istorie cand participa in cupele europene si al doilea cand evolueaza in Europa League. In sezonul anterior, aceasta a reusit sa depaseasca aceste preliminarii, dupa 3-1, la general, cu Bala Town. Ulterior, ceda cu 0-7 in fata slovenilor de la Rudar Velenje.

Este cat se poate de evident ca meciul dintre Klasksvik si Tre Fiori este mai mult unul intre doua echipe de amatori. Totusi, feroezii par sa fie cu un picior inaintea adversarilor, cu toate ca provin din campionates labe. Parca ei sunt ceva mai bine pregatiti, iar campionatul lor este intr-o usoara crestere. Drept urmare, tind spre un meci pe care gazdele sa si-l faca mult mai usor inca de la pauza. Sa inscrie si avantajul luat in primele 45 de minute, sa fie decisiv in economia jocului.

Ponturi pariuri Klaksvik vs Tre Fiori: 1 pauza/1 final, cota 1.76 la Unibet