Ponturi pariuri Kongsvinger vs Sogndal – OBOS-ligaen

Ponturi pariuri Kongsvinger vs Sogndal – OBOS-ligaen

Ponturi pariuri Kongsvinger vs Sogndal: duminica, 30 iunie 2019, de la ora 16:00, Kongsvinger vs Sogndal, este meciul care are loc in etapa a 13-a din OBOS-ligaen.

Kongsvinger

Ultima saptamana a fost cea mai grea din ultimul timp si asta pentru ca nu a avut replica in cele doua intalniri. A pierdut cu 0-2 in campionat, in fata celor de la Strommen, pentru ca apoi sa foe eliminata din cupa. A pierdut cu 0-3, de data aceasta jucand acasa, in fata celor de la Mjodalen.

Ramasa angrenata 100% pe meciurile din campionat, isi permite sa ramana sus. Ea ocupa locul 5, cu 21 de puncte, dar sunt doua lungimi diferenta intre ea si ocupanta locului al treilea. Revenirea acasa, in meciurile din campionat, se face in conditii foarte bune. In cele sase meciuri pe care le-a disputat jucand in aceasta postura, Kongsvinger a reusit patru victorii si doua remize. Este si o formatie care a inscris de doua ori mai multe goluri decat cele cinci pe care le-a primit jucand acasa.

Sogndal

Atacarea play-off-ului este principalul obiectiv pe care Sogndal pare sa il aiba. Cel putin dupa cum o arata locul ei in clasament asta urmeaza sa faca. Ocupa treapta a opta, cu 17 puncte, cu doua lungimi mai putine decat Start, formatia care este pe locul 6, ultimul de play-off. Mai mult decat atat, traverseaza o perioada excelenta.

In precedentele trei meciuri jucate de Sogndal in OBOS-ligaen, a reusit victorii pe linie. Ultima dintre ele a avut loc in urma cu o saptamana. Atunci dispunea cu 4-2 de Skeid, intr-un meci pe care il juca pe teren propriu. De altfel, si ea este o echipa de teren propriu, replica mai slaba a venit din deplasare. Acolo, din cinci meciuri, prima si singura victorie a venit in cel mai recent astfel de joc.

Neinvinsa pe teren propriu, Kongsvinger nu are un meci deloc usor. Din contra, daca va ganditi sa plaslati evenimentul acesta pe biletul zilei, nu este recomandat. Chiar daca am incredere in pronosticul pe care vi-l ofer pentru acest duel, sunt sigur ca gasiti meciuri mai bune si cu o alta miza. Astfel spus, tinand cont de ce au aratat de-a lungul acestui sezon, ma astept la un meci cu goluri. Ambele sa isi spuna cuvantul si sa aiba momentele lor, iar la final sa inscrie.

Ponturi pariuri Kongsvinger vs Sogndal: ambele marcheaza, cota 1.61 la Unibet