Ponturi pariuri KR Reykjavik vs Valur – Pepsideild

Ponturi pariuri KR Reykjavik vs Valur

Ponturi pariuri KR Reykjavik vs Valur: miercuri, de la ora 22:15, pe KR-vollur din Reykjavik, KR primeste vizita celor de la Valur, intr-un meci din runda a 6-a. Este o etapa ramasa restanta din cadrul primului esalon fotbalistic din Islanda.

KR Reykjavik

Pentru moment nu exista o echipa mai buna decat KR Reykjavik. Este pe primul loc, cu 17 puncte, dar a reusit sa urce datorita a ceea ce s-a intamplat in etapa trecuta. A fost o runda in care s-a impus cu 3-1, in deplasare, pe terenul celor de la Akranes. A reprezentat a cincea victorie consecutiva in competitiile interne.

In acelasi timp, a profitat de esecul suferit de Breidablik, echipa care era lider inaintea meciurilor din runda anterioara. Pe de alta parte, are 17 puncte, cu unul mai mult decat rivala ei si Akranes, echipa de pe locul al treilea. Totodata, are si un numar de 14 goluri inscrise, de doua ori mai multe decat cele pe care le-a primit.

Valur

Desi ramane in jumatatea inferioara, cred ca este o chestie de moment. Valur da semne de revenire, iar in etapa trecuta a reusit a doua victorie stagionala. A fost un rezultat normal, avand in vedere si adversarul pe care l-a intalnit. Profitand de jocul de pe teren propriu, a reusit sa se impuna cu 5-1, in fata modestei Vestmannaeyjar.

Una dintre cele doua victorii izbutite de Valur, au venit jucand pe teren strain. Reusea atunci sa  treaca cu 1-0 de Fylkir, insa, pe langa acel rezultat au mai fost alte trei infrangeri. Este vulnerabila in aparare, lucrul acesta ni-l indica si numarul de 13 goluri pe care le-a primit. In acelasi timp, acelasi numar de goluri a reusit sa inscrie.

Valur a avut mereu probleme cand a intalnit-o pe KR Reykjavik, intr-un meci din deplasare. Nu a mai castigat in aceasta postura, in meciurile directe, de aproape sapte ani. Totusi, moralul ambelor echipe ramane unul cat se poate de ridicat, iar “de vina” sunt victoriile din etapa trecuta. Una peste alta, au aratat ca sunt echipe care stiu sa puna problema din punct de vedere ofensiv. In acest sens, astept sa vedem cate un gol de fiecare parte.

Ponturi pariuri KR Reykjavik vs Valur: ambele marcheaza, cota 1.50 la Betfair