Ponturi Pariuri – Kriens – Lausanne – Challenge League – 23.05.2019

Joi 23 Mai 2019, incepand cu ora 21:00, se va disputa duelul Kriens – Lausanne, din cadrul rundei a 35-a a ligii a doua din Elvetia.

  • Kriens e una din cele mai modeste echipe ale campionatului.

Kriens

Kriens reprezinta un nume necunoscut pentru fanii fotbalului elvetian. Modesta echipa nu a reusit sa se lupte pentru o promovare in primul esalon, insa are emotii serioase in ceea ce priveste retrogradarea. Gazdele se afla la doar 3 puncte deasupra ultimului loc, ocupat in prezent de cei de la Chiasso. Kriens traverseaza o perioada slaba, cu doar doua puncte acumulate in 5 etape, dupa duelurile cu Chiasso si Aarau. In schimb, acestia au pierdut in aceasta luna deja de doua ori, cu Rapperswil si Wil.

Ultima victorie a echipei pe teren propriu, a avut loc in 15 Martie. Atunci, Vaduz pierdea pe acest teren, cu scorul de 2-1.

  • Lausannse incearca sa revina in prim planul fotbalistic din Elvetia.

Lausanne

Lausannse parea favorita la locul secund pe care se afla Aarau in acest moment. In ultimele 3 etape acestia nu au reusit insa nicio victorie, astfel ca au picat pe 3, la un punct distanta de locul secund. Acum 4 etape, Lausanne o invingea pe Winterthur fara emotii, 4-1 pe teren propriu. Mai apoi insa, acestia au pierdut de doua ori in deplasare, 3-0 la Aarau si 3-1 la Servette.

Etapa precedenta a adus o remiza pentru oaspetii de astazi, 1-1 pe teren propriu cu cei de la Schaffhausen. Lausannse a avut emotii serioase in turul campionatului cu Kriens, reusind sa se impuna la limita pe teren propriu, scor 3-2.

Kriens e amenintata serios de retrogradare daca pierde astazi, insa evolutiile echipei nu sunt prea incurajatoare. Acestia sunt fara victorie in 5 etape, iar moralul jucatorilor e cu siguranta scazut. De partea cealalta, Lausanne e obligata sa castige, astfel risca sa piarda orice sansa la locul secund. Mizez pe experienta superioara a oaspetilor si pe sezonul mai bun avut si recomand o victorie a lor.

Ponturi fotbal Kriens – Lausanne

2 solist, cota 1.75 la Unibet

sursa foto: swissinfo.ch