Ponturi Pariuri – Letonia – Kazakhstan – Nations League – 13.10.2018

Letonia – Kazakhstan este un meci din divizia D a Ligii Natiunilor, ce incepe la ora 19:00, urmand sa se dispute pe Stadionul National Daugava din Riga.

◘ Letonia este o nationala modesta, ce nu spune multe in fotbalul international, avand in palmares o singura calificare la un turneu final, in 2004, atunci cand ajungea surprinzator la Campionatul European. De atunci, letonii nici macar nu au mai fost aproape de o asemenea performanta, ratand fiecare turneu final posibil. In Liga Natiunilor, reprezentativa antrenata de Mixu Paatelainen este fara gol marcat, remizand mai intai cu Andorra pe teren propriu, venind apoi o infrangere cu 1-0 pe terenul Georgiei. Astfel, Letonia a ajuns la patru meciuri consecutive fara succes.

◘ Kazakhstan impresioneaza la nivel de club, avand-o pe FC Astana, care de cativa ani este o prezenta constanta in competitiile europene, insa ca echipa nationala este modesta, neavand pretentii la calificarea la vreun turneu final. “Soimii”, ca si adversarii lor, au dezamagit in ultimele preliminarii, cele pentru campionatul mondial, terminand pe ultimul loc intr-o grupa cu Armenia, Romania, Muntenegru, Danemarca si Polonia. Nici in Nations League lucrurile nu merg mai bine, nationala lui Stanimir Stoilov obtinand doar un singur punct in cele doua partide de pana acum, remizand in Andorra, dupa ce pierduse cu 0-2 pe teren propriu contra Georgiei.

Judecand dupa faptul ca in teren se intalnesc doua echipe iesite din forma, ce nu impresioneaza deloc in ofensiva, ar trebui sa ne asteptam la un meci cu goluri putine, insa ne asteptam mai degraba ca Letonia, echipa avantajata de faptul ca joaca acasa, sa obtina minim un punct.