Ponturi pariuri Liechtenstein U21 vs Azerbaijan U21 – Calificari

Ponturi pariuri Liechtenstein U21 vs Azerbaijan U21 - Calificari

Ponturi pariuri Liechtenstein U21 vs Azerbaijan U21: joi, 6/06/2019, de la ora 20:00, pe ‘Sportpark Eschen-Mauren” se va disputa Liechtenstein vs Azerbaijan. Este un meci din cadrul preliminariilor Euro 2021.

Liechtenstein

De departe cea mai slaba nationala cand vine vorba despre nationalele under 21, Liechtenstein vine dupa o serie de meciuri foarte slabe. Toate disputele din 2009 si pana in prezent au fost pierdute. Ultima dintre ele a avut loc in urma cu opt luni, cand ceda cu 0-4, in jocul contra nationalei Romaniei. De asemenea, nici nu se putea pune problema sa castige.

Nivelul slab al acesteia au adus-o in campania trecuta pe ultimul loc din grupa. A avut 0 puncte, dar mai multe decat atat, a dat doua goluri si a luat alte 42. Lucrurile nu se schimba absolut deloc nici atunci cand evolueaza pe teren propriu. Dincolo de toate astea, acasa, in ultimele zece dueluri, a dat doua goluri si a luat alte 41.

Azerbaijan

A trecut ceva timp de cand Azerbaijan a reusit sa se bucure de succes. In urma cu mai bine de patru ani reusea sa se impuna, insa, si atunci intr-un meci de pregatire. Au trecut foarte multe meciuri de atunci, iar egalul a fost cel mai bun rezultat. Preliminariile trecute nu au fost usor digerate, drept pentru care a incheiat pe ultimul loc.

Selectionata under 21 a Azerbaijanului nu doar ca nu a castigat, ci a si inscris putine goluri. A dat sase goluri si a luat alte 27, o diferenta care arata nivelul acestei echipe nationale. Pe de alta parte, in 2018, cele cinci deplasari ale acesteia s-au incheiat fara succes. A luat gol de fiecare data, in doua dintre intalniri a reusit sa incheie la egalitate. S-a intamplat in fata Norvegiei si Kazakhstanului, ambele infruntari s-au incheiat 1-1.

Cu toate ca sunt doua nationale de un nivel foarte slab, Azerbaijan pare sa aiba un nivel mai bun. Comparativ cu Liechtenstein un exista o nationala mai slaba. In acelasi timp, ma astept sa vedem un joc la discretia oaspetilor, iar in consecinta, sa vedem un succes cu cel putin doua goluri.

Ponturi fotbal Liechstenstein U21 vs Azerbaijan U21: oaspetii conduc la pauza, cota 1.67 la Betano