Ponturi pariuri Linares Deportivo vs Sevilla – Cupa Spaniei

Ponturi pariuri Linares Deportivo vs Sevilla
Ponturi pariuri Linares Deportivo vs Sevilla - sursa foto: Facebook Sevilla

Ponturi pariuri Linares Deportivo vs Sevilla – Cupa Spaniei

Marti seara, de la ora 20:00, Sevilla, una dintre cele mai importante echipe ale Spaniei, se va deplasa pe terenul micutei Linares Deportivo, intr-o partida din cadrul acestei editii de Cupa Spaniei.

Casele de pariuri o dau ca favorita certa pe Sevilla, ceea ce era de asteptat. Aceasta primeste cota 1.22 la Betfair, in timp ce adversara sa are o cota de 12.00 la victorie.

Cotele de la Betfair pentru Linares Deportivo vs Sevilla

Linares Deportivo

Este cotata cu sansa a doua in aceasta confruntare, evident, fiind totusi o echipa mica, fara un lot suficient de puternic incat sa emita pretentii in fata unui adversar de calibru precum Sevilla.

Gazdele joaca in esalonul al treilea in aceasta stagiune, unde in prezent ocupa locul al treilea, ultimul ce poate duce in divizia a doua. In ultimul meci disputat, cei de la Linares Deportivo au jucat cu Internacional de Madrid, in Cupa Spaniei. Acestia au reusit o victorie categorica, impunandu-se cu 0-3, in deplasare. Au ajuns astfel la o serie de cinci partide consecutive fara esec, interval in care au izbutit patru succese.

Sevilla

Nu are nevoie de prezentare, fiind una dintre echipele de top ale Europei si, implicit, ale Spaniei. Aceasta dispune de un lot destul de valoros incat sa isi permita sa isi seteze obiective importante in fiecare sezon.

Detinatoarea Europa League are un parcurs bun in actuala editie de campionat. In acest moment se afla pe pozitia a sasea a clasamentului, fiind la doar doua puncte de locurile de Liga Campionilor, avand insa doua meciuri restante.

In ultimul meci disputat, Sevilla a dat piept cu marea rivala, Real Betis, cu care a remizat. A ajuns astfel la sapte partide consecutive fara infrangere, in acestea izbutind cinci victorii.

Ponturi pariuri Linares Deportivo vs Sevilla

Sevilla este una dintre cele mai importante echipe din Spania, avand un mare plus de valoare in comparatie cu adversara sa, iar cel mai probabil se va impune lejer. Bazandu-ne insa in special pe forta sa ofensiva, mizam pe varianta golurilor, minim trei marcate fiind suficiente pentru a ne aduce profit. Acest pronostic primeste cota 1.45 la agentia de pariuri Betfair.

Ponturi pariuri Linares Deportivo vs Sevilla: peste 2,5 goluri -> cota 1.45