Ponturi Pariuri – Lokomotiv Moscova – FC Porto – Champions League – 24.10.2018

Cu incepere la ora 22:00, pe RZD Arena din Moscova se va juca Lokomotiv Moscova – FC Porto, meci ce conteaza pentru etapa a treia din Champions League.

◘ Lokomotiv Moscova a revenit in Liga Campi0nilor dupa o pauza de 15 ani, ultima data jucand in sezonul 2003/2004. Pana acum insa, campioana Rusiei lasa de dorit, fiind ultima in grupa D, fara puncte, astfel ca nu isi permite sa piarda si acest meci, deoarece s-ar indeparta mult de primele doua locuri, cele ce duc in optimile competitiei. Echipa lui Yuri Semin a pierdut atat cu Galatasaray, cat si cu Schalke, in disputele cu acestea primind patru goluri, fara sa marcheze vreunul. Lokomotiv Moscova are serioase probleme de loc, Farfan, Rybus si Smolov, toti jucatori foarte importanti, urmand sa lipseasca in aceasta infruntare.

Indisponibili: Farfán (accidentat), Kolomeytsev (accidenat), Rybus (accidentat), Smolov (accidentat)

Echipa probabila:Guilherme – Ignatyev, Kverkvelia, Höwedes, Idowu/Lysov – Krychowiak, Denisov, Fernandes, Anton Miranchuk/Barinov, Aleksei Miranchuk – Éder

◘ FC Porto este o echipa care emite pretentii serioase la accederea in optimile Ligii Campionilor, iar dupa cum se descurca pana acum, este foarte posibil sa isi indeplineasca obiectivul. Portughezii ocupa primul loc in grupa, fiind la egalitate de puncte cu Schalke si la un punct de Galatasaray, avand nevoie de o victorie in aceasta infruntare pentru a-si consolida pozitia in clasament, dar si pentru a face un pas mare spre fazele eliminatorii ale competitiei. Echipa condusa de Sergio Conceicao nu sufera la capitolul accidentari, doar Aboubakar fiind indisponibil pentru aceasta disputa, iar cel mai probabil Marega va juca in locul sau.

Indisponibili: Aboubakar (accidentat)

Echipa probabila: Casillas – Maxi, Felipe, Militão, Alex Telles – Herrera, Danilo, Sérgio Oliveira – Brahimi, Corona, Marega

Meciul este unul echilibrat, cu balanta usor inclinata spre FC Porto, care ce-i dret, este mai buna. Cel mai probabil portughezii vor pleca neinvinsi din Rusia, insa noi vom lua in calcul un pariu pe goluri, minim doua fiind de ajuns pentru a ne valida pariul ca si castigator.