Ponturi Pariuri – Lorient – Metz – Ligue 2 – 26.10.2018

Vineri 26.10.2018, incepand cu ora 21:00, va avea loc duelul Lorient – Metz, din cadrul rundei a 12-a a ligii secunde din Franta.

Lorient se claseaza in acest moment pe pozitia a 4-a a clasamentului din Ligue 2, cu 21 de puncte acumulate dupa 11 etape. Francezul P. Y. Hamel este golgheterul echipei in campionat, acesta reusind sa puncteze de 7 ori pana in acest moment. Gazdele au parte de evolutii alternante in campionat, cu 4 puncte obtinute in tot atatea etape. Acestia alterneaza evolutiile in ultima luna, remizand in fata celor de la Clermont, pierzand cu Orleans si Brest si reusind sa o invinga pe Nancy pe teren propriu, cu scorul de 4-1. Gazdele nu au mai pierdut o partida oficiala pe teren propriu, din luna Aprilie. Atunci, acestia erau invinsi de catre Valenciennes in campionat, cu scorul de 0-1.

De partea cealalta, Metz ocupa prima pozitie a clasamentului ligii secunde din Franta, echipa reusind sa adune 27 de puncte dupa 11 partide de campionat. Africanul M. Diallo este cel mai bun marcator al echipei in competitia interna, cu cele 11 goluri inscrise in campionat. Oaspetii au reusit sa deapseasca impasul pe care il traversau, astfel ca in Octombrie au obtinut 2 succese consecutive in campionat. Acestia s-au impus cu scorul de 2-1 pe terenul celor de la Sochaux si pe teren propriu in fata celor de la Niort, 3-0 etapa precedenta. Oaspetii reuseau sa se impuna ultima oara pe acest teren, intr-o partida de campionat disputata in Martie 2008 si incheiata cu scorul de 0-1.

Metz si Lorient reprezinta doua echipe cu experienta in Ligue 1, iar acestea se afla deja in lupta pentru promovare. Ambele au inceput cu dreptul, fiind despartite in acest moment de 6 puncte. Metz si Lorient impresioneaza in compartimentul ofensiv, cu cate 24 respectiv 18 goluri marcate in 11 etape. De altfel, istoricul meciurilor directe dintre cele doua ne recomanda o partida spectaculoasa, in ultimele 3 infruntari marcandu-se nu mai putin de 13 goluri. E dificil de prezis o invingatoare in aceasta seara, iar recomandarea mea va fi pronosticul “peste 2.5 goluri”, la o cota de 2.04 oferita de cei de la Unibet.