Ponturi pariuri Los Angeles FC vs Los Angeles Galaxy – MLS

ponturi fotbal

Ponturi pariuri Los Angeles FC vs Los Angeles Galaxy: vineri dimineață, de la ora 05:30, ora României, LA FC vs LA Galaxy este meciul de rezistență din playoff-ul MLS.

Los Angeles FC

Favorită în accepțiunea caselor de pariuri, care îi oferă o cotă de 1.40 pentru succes, LA FC are o misiune grea. E conștientă de ce o așteaptă vineri, s-a citit asta și prin declarațiile făcute de oficiali. Totuși, ea este favorita la titlu și echipa care a terminat pe 1 în Conferința de Vest, la multe puncte diferență.

A ținut să demonstreze asta și în meciul anterior. Atunci trecea cu 3- de Colorado Rapids, dar se întâmpla în ultima etapă a sezonului regulat. Pentru că a fost campioana neîncoronată a Vestului, LA FC a intrat direct în sferturile playoff-ului.

  • Echipă probabilă: Miller – Blackmon, Beitashour, Segura, Harvey – Nguyen, Atuesta, Blessing – Rodriguez, Vela, Rossi

Los Angeles Galaxy

Joc foarte bine gândit de aceasta în meciul anterior. Deși a evoluat pe teren străin, a reușit să pună incă o victorie în dreptul ei. A fost atunci 2-1 în disputa cu Minnesota United, după ce Lletget și dos Santos au înscris. Din nou a fost un joc în are Zlatan a evoluat în integralitate.

Ibrahimovic este al treilea cel mai bun marcator aflat încă în activitate. Acesta este la ultimul său sezon în tricoul lui Galaxy. Pare să fie unicul care poate să facă diferența între cele două echipe, în sensul bun. Cel puțin în sezonul acesta a dat cinci din cele șase goluri ale lui Galaxy în duelurile cu LA FC.

  • Echipă probabilă: Bingham – Gonzalez, Steres, Polenta, Romney – Santos, Kitchen – Pavon, Lletget, Antuna – Ibrahimovic

Mereu implicat în cel puțin un gol în fiecare meci direct între Los Angeles FC și Los Angeles Galaxy. Aștept să fie la fel de activ și în această confruntare, cu atât mai mult când este eliminatorie. Astfel, mă voi rezuma să optez pentru un pariu pe marcatorul în meci. Am să mizez pe Ibra și pe istețimea lui în fața porții adverse și astfel, să pună mingea-n poarta rivalei.

Ponturi pariuri Los Angeles FC vs Los Angeles Galaxy: Zlatan Ibrahimovic înscrie oricând, cotă 1.62 la Betano