Ponturi Pariuri – Ludogorets – Torpedo Kutaisi – Europa League – 30.08.2018

Ludogorets - Torpedo Kutaisi

Ludogorets – Torpedo Kutaisi este un meci din play-off-ul Europa League, ce se va juca astazi, de la ora 20:00, pe “Ludogorets Arena”, acolo unde ne asteptam ca echipa gazda sa obtina victoria intr-o manieara categorica.

◘ Ludogorets este fara dubii favorita certa a acestei infruntari, asa cum o dau si casele de pariuri de altfel, fiind ce-i drept o echipa mai puternica, dar si mai experimentata, ce are de partea sa si avantajul propriului teren. “Vulturii” au acumulat suficienta experienta europeana de-a lungul anilor, tinand cont de faptul ca in ultimele cinci sezoane au jucat de doua ori in Liga Campionilor si de doua ori in Europa League, atingand de trei ori si “primavara” europeana. In actuala stagiune, trupa lui Paulo Autuori a inceput din Liga Campionilor, din primul tur preliminar, trecand de Crusaders, castigand cu 9-0 la general, pierzand insa apoi cu MOL Vidi, ajungand astfel in turul al treilea din Europa League, acolo unde a trecut de Zrinjski Mostar. Ludogorets este fara infrangere in ultimele sase meciuri, in acestea marcand sase goluri, incasand doar unul singur.

◘ Torpedo Kutaisi este mult sub nivelul adversarei sale, atat din punct de vedere al valorii, cat si ca experienta, evoluand de asemenea si intr-un campionat mai slab cotat, astfel ca agentiile de pariuri o vad ca outsidera, mai ales ca joaca in deplasare. Georgienii au jucat de mai multe ori in preliminariile competitiilor continentale, insa niciodata nu au facut pasul spre faza grupelor, in acest sezon realizand cea mai mare performanta din istoria lor, si anume, calificarea in play-off-ul Europa League. Ca si adversara sa, trupa lui Kakhaber Chkhetiani a inceput din Liga Campionilor, pierzand contra celor de la Sheriff Tiraspol, trecand insa apoi de Vikingur Gota si Kukesi in preliminariile Europa League.

Ludogorets si-a rezolvat in mare parte calificarea inca din prima mansa, insa ne asteptam ca in aceasta infruntare sa isi respecte statutul de echipa favorita si sa obtina victoria in stil de campioana, de aceea mizam pe faptul ca va puncta de cel putin doua ori, adversara fiind totusi una modesta.