Ponturi pariuri Maccabi Haifa vs Strasbourg – Europa League

Ponturi pariuri Maccabi Haifa vs Strasbourg

Ponturi pariuri Maccabi Haifa vs Strasbourg: joi, 1 august, de la ora 20:00, Maccabi Haifa primeste vizia celor de la Strasbourg, intr-un joc turul II preliminar al Europa League. In partida din tur, francezii s-au impus cu 3-1 si daca merg mai departe, Lokomotiv Plovdiv sau Trnava o sa fie adversarul intalnit.

Maccabi Haifa

Campionatul in Israel incepe ceva mai tarziu, astfel, Maccabi Haifa are trei meciuri oficiale disputate la activ, toate in Europa League. Doua victorii le-a reusit in primul tur preliminar, moment in care a trecut cu 5-2 de slovenii de la Mura. Favorita in acel joc, nu a fost deloc surprinzatoare calificarea, in urma a cinci goluri inscrise in cele doua intalniri.

Totusi, Maccabi Haifa se agata de calificarea in turul al treilea datorita golului reusit de Maxim Plakushchenko. Acesta a deschis scorul in meciul de la Strasbourg, insa, Habashi a schimbat soarta partidei. Acesta a facut un penalty din postura de ultim aparator si a luat direct cartonasul rosu. Cu un om eliminat si penalty dictat impotriva ei, din minutul 45 nu a mai contat si scorul a fost in consecinta.

Strasbourg

Francezii si-au facut frumos intrarea in cupele europene, unde au ajuns datorita castigarii Cupei Ligii. In chiar primul lor meci oficial disputat in sezonul acesta, au revenit de la 0-1 si au castigat cu 3-1. Este o diferenta de scor care nu ii garanteaza si calificarea, avand in vedere ca returul se va disputa in deplasare.

Strasbourg a avut noroc, atat pot spune despre partida din tur, dar diferenta s-a facut in a doua repriza. Rezerva Thomasson a fost implicat in cele doua goluri marcate in minutele 47 si 62. La primul a fost autor, iar la al doilea a pasat decisiv pentru Jonas Martin. In urma acestor evenimente, cotele la pariuri clar sunt in favoarea francezilor, care au prima sansa la calificare.

E clar ca in tur am avut doua meciuri diferite. Haifa a fost prezenta pe teren pana in minutul 44, moment cand si conducea cu 1-0, dar a luat cartonas rosu. Lucrurile cred ca vor sta la fel si acum, cu formatia gazda care o sa controleze mare parte din joc. Drept urmare, ma astept sa vad interesul crescut al gazdelor ca se concretizeaza in cel putin doua goluri inscrise.

Ponturi pariuri Maccabi Haifa vs Strasbourg: gazdele marcheaza peste 1.5 goluri, cota 2.20 la Betano