Ponturi pariuri Magpies Crusaders vs Redlands – NPL Queensland

Ponturi pariuri Magpies Crusaders vs Redlands - NPL Queensland

Ponturi pariuri Magpies Crusaders vs Redlands: sambata 22.06.2019, de la ora 12:00, Magpies Crusaders gazduieste meciul cu Redlands, din runda a 21-a.

Magpies Crusaders

Aflata peloc retrogradabil, victoria in acest meci ar putea sa se distanteze de zona rosie. Are 11 puncte, la egalitate cu SWQ Thunder, echipa care este pe loc neutru. Mai mult, are de lucrat la defensiva, pentru ca a luat foarte multe goluri. Magpies Crusaders este formatia cu cele mai multe goluri incasate pana in momentul de fata, 67.

Pe de alta parte, nici un avea cum sa fie altfel cand ea nu mai castiga de 12 etape. In cel mai recent joc a fost pusa in postura de a lua un singur punct. Jocul pe care l-a sustinut, cu SWQ Thunder, s-a incheiat 2-2. Pana la urma, dupa ce a deschis scorul, Brookes a fost cel care a inchis tabela, marcand pentru Magpies si stabilind scorul final.

Redlands

Nici Redlands nu se poate lauda ca sta mult mai bine in clasament, ea aflandu-se in jurul zonei rosii. De altfel, acest aspect s-a simtit si in etapa trecuta, cand a evoluat acasa si a pierdut la scor, 0-6, cu Olympic FC. A fost a cincea infrangere din ultimele sase etape, meciuri in care adversarii au inscris cel putin trei goluri de fiecare data.

Redlands este ocupanta locului 11, cu 13 puncte, deci un eventual esec o poate trimite pe loc de retrogradare. Intre ea si adversara ei sunt doua lungimi. Spre deosebire de rivala din acest meci, ea are probleme mult mai mari in privinta ofensivei, avand o medie de un gol inscris pe meci. In acelasi timp, este una dintre putinele echipe care au atins borna 60, in dreptul numarului de goluri primite.

Asa cum stau lucrurile in momentul de fata, cred ca un meci spectaculos ne bate la usa. Desi nu exceleaza la captolul goluri inscrise, ele gafeaza mult si meciurile lor se lasa cu goluri. Asa s-a intamplat si in tur, cand Redlands s-a impus cu 4-3. De altfel, trei meciuri directe s-au disputat si de fiecare data s-au dat cel putin cinci goluri, gazdele castigand intr-un mod spectaculos.

Ponturi pariuri Magpies Crusaders vs Redlands: peste 3.5 goluri, cota 1.73 la Unibet