Ponturi pariuri Magpies Crusaders vs SWQ Thunder – NPL Queensland

Ponturi pariuri Magpies Crusaders vs SWQ Thunder - NPL Queensland

Ponturi pariuri Magpies Crusaders vs SWQ Thunder: sambata, 15/06/2019, de la ora 12:00, in NPL Queensland, o liga regionala din Australia este etapa. In runda cu numarul 20, Magpies Crusaders primeste vizita celor de la SWQ Thunder.

Sursa foto: daily mercury

Magpies Crusaders

In ligile inferioare din Australia este un nivel foarte slab, insa, batalia este una apriga. De data aceasta vorbim despre doua echipe care vor sa evite retrogradarea. Una dintre ele este Magpries Crusaders, echipa care ocupa locul 13, primul de sub linia rosie. Are 10 puncte, la egalitate cu adversara ei de sambata, dar un golaveraj mai slab.

Pana in acest moment, in NPL Queensland, nu exista echipa mai slaba din punct de vedere al apararii decat Magpies Crusaders. Pana in acest moment, in 16 meciuri, aceasta a luat 65 de goluri. De cealalta parte, cea ofensiva, sta slab, a inscris pana in momentul de fata de 23 de ori. Trei echipe au dat mai putine goluri decat ea.

SWQ Thunder

O echipa care a jucat slab pe tot parcursul sezonului este SWQ Thunder. Ea se afla pe locul 12, primul de deasupra celor care duc in liga secunda. Are golaverajul mai bun, dar jocul este la fel de slab. Drept pentru care si golaverajul este unul pe masura, -30. A luat bataie la scor in cele mai multe dintre meciuri.

De asemenea, in ultimele patru jocuri sustinute in campionat, SWQ Thunder a cedat cu 2-6, 1-6, 1-4, si 1-4. Este echipa care stie sa inscrie, insa, primeste foarte usor goluri, fiind si una dintre cele in ale caror meciuri media de goluri e mare. 5.4 goluri in fiecare meci s-au dat in duelurile in care ea a fost implicata, in NPL Queensland.

Daca ceva au in comun cele doua echipe, ambele au luat multe goluri. De asemenea, au luat bataie la scor, asta explica si faptul ca 14 din cele 16 meciuri jucate au adus cel putin trei goluri. In concluzie, sunt formatii care gresesc mult, indiferent pe cine intalnesc, ceea ce ne duce spre un pronostic pe goluri. S-a intamplat asta si in tur, atunci cand Magpies Crusaders a castigat cu 4-2.

Ponturi pariuri Magpies Crusaders vs SWQ Thunder: peste 3.5 goluri, cota 1.50 la Betfair