Ponturi pariuri Mali vs Mauritania – Cupa Africii pe Natiuni

Ponturi pariuri Mali vs Mauritania - Cupa Africii pe Natiuni

Ponturi pariuri Mali vs Mauritania: luni, 24/06/2019, de la ora 23:00, la Suez, pe “Suez Stadium”, selectionatele Mali si Mauritania se vor infrunta la Cupa Africii pe Natiuni. Este un meci care face parte din Grupa E.

Sursa foto: rfi.fr

Mali

Mali a fost o nationala buna in perioada 2010-2015, atunci cand reusea sa obtina si cele mai bune rezultate la Cupa Africii. In 2012 si 2013 s-a clasat pe locul al treilea, castigand finala mica. Au urmat alte doua turnee foarte slabe, nereusind sa iasa din faza grupelor. Cu toate astea, comparativ cu adversarul din meciul de luni, pare sa fie mai buna.

Nationala statutului Mali a reusit o calificare fara probleme, lasand acasa echipe precum Gabon si Sudanul de Sud. A incheiat neinvinsa, cu patru puncte peste Burundi, cealalta nationala din Grupa C din preliminarii care a mersla Cupa Africii pe Natiuni. Neinvinsa si cu cea mai buna defensiva, Mali nu a mai aratat atat de multe siguranta defensiva si in amicale. In cele trei mecuri de pregatire care au avut loc dupa incheierea calificarilor, nu a castigat si a luat gol de fiecare data.

Mauritania

Cu jucatori care evolueaza pe la cluburi de mana a treia din Europa, Mauritania are o misiune dificila in aceasta grupa. Nu a incheiat fericit nici ultimul meci de pregatire, 1-3 a fost scorul meciului cu Benin. Tot de o infrangere a avut aceasta parte si in ultimul meci din calificari. Deja calificata inaintea disputarii meciului cu Burkina Faso, a abordat detasata acel duel in care a cedat cu 0-1.

Nationala statutului Mauritania s-a calificat in premiera la Cupa Africii pe Natiuni, in cele 32 de editii care s-au disputat pana in prezent. De altfel, la toate competitii unde a participat, a fost mai mult partener de antrenament pentru adversarii intalniti.

Punand cap la cap rezultatelor celor doua nationale, Mali are un parcurs net superior. Totusi, revenind in prezent, sunt doua formatii care, cred eu, au obiective diferite. Daca Mali isi permite sa atace fazele superioare, pentru Mauritania si simpla sa calificare la acest turneu este o performanta. Cred ca lucrul acesta o sa se vada si in meciul lor de debut la CAN 2019, iar o echipa o sa prefere se apere. Si spun lucrul acesta pentru ca Mauritania este considerata outsider, iar un eventual loc 3 ii poate aduce calificarea.

Ponturi pariuri Mali vs Mauritania: sub 2.5 goluri, cota 1.60 la Betano