Ponturi pariuri Manly United vs Sutherland – NPL NSW

Ponturi pariuri Manly United vs Sutherland - NPL NSW

Ponturi pariuri Manly United vs Sutherland: duminica, 30 iunie, de la ora 08:00, are loc meciul dintre Manly United si Sutherland, din etapa a 17-a.

Manly United

Desi nu a mai evoluat la fel de bine in ultimele confruntari, ramane pe loc de play-off. Ocupa locul 5, cu 23 de puncte, la egalitate de puncte cu echipa de pe locul sase, dar cu un golaveraj mai bun. Are 21 de goluri inscrise, cu unul mai mult decat cele pe care adversarii au reusit sa le inscrie. Daca a iesit undeva in relief, s-a intamplat in meciurile de pe teren propriu.

Manly United este echipa care a castigat patru meciuri din cele sapte disputate acasa. Cu toate astea, a insris de zece ori, ceea ce este o cifra mica pentru o echipa cu ambitii de play-off. In aceste meciuri a fost invinsa o singura data, chiar de catre liderul campionatului, Wollongong Wolves. A fost un meci disputat in urma cu o luna si care s-a incheiat 0-4.

Sutherland

In lotul acesteia sunt jucatori care stiu sa iasa in relief cand au mai mare nevoie. Astfel, se poate explica usor seria de noua meciuri consecutive fara esec, dispute in care mereu a fost prezenta in ofensiva. A inscris cel putin un gol in aceste jocuri. In runda anterioara, aceasta a remizat cu Sydney United, 1-1 a fost scorul acelui duel.

Sutherland ocupa locul 10 in campionat, cu 19 puncte. Are sanse reale si la play-off, intre ea si echipa de pe locul 5, care este adversara de duminica, sunt patru lungimi. Totusi, joaca in deplasare si acest lucru s-ar putea sa puna presiune suplimentara, avand in vedere replica timida. In aceste meciuri, a reusit doua victorii, trei remize si doua infrangeri.

In ultimele patru dueluri directe nu s-au inscris mai mult de trei goluri. In tur a fost 0-0, un meci in care cele doua formatii s-au anulat reciproc. Pe de alta parte, Manly United pare echipa care este favorita si acest lucru se intampla datorita statutului pe care il are. Pe de alta parte, vreau sa cred ca Sutherland nu o sa se lase deloc invinsa usor. Drept urmare, daca gazdele se vor impune, nu ma astept sa o faca la mai mult de un gol diferenta.

Ponturi pariuri Manly United vs Sutherland: oaspetii nu pierd la handicap, cota 1.45 la NetBet