Ponturi pariuri Maribor vs Valur – Liga Campionilor

Ponturi pariuri Maribor vs Valur - Liga Campionilor

Ponturi pariuri Maribor vs Valur: miercuri seara, 17 iulie 2019, de la ora 21:15, pe “Ljudski vrt” va avea loc Maribor vs Valur. Duel din mansa secunda din turul 1 preliminar al Ligii Campionilor. Se pleaca de la scorul de 3-0 pentru formatie din Slovenia.

Sursa foto: mbl.is

Maribor

Maribor a reusit sa impresioneze la finalul sezonului trecut, atunci cand s-a incoronat din nou campioana Sloveniei. A incheiat editia anterioara la noua lungimi distanta fata de principala ei rivala, Olimpija Ljubljana. De asemenea, a inceput sezonul intern, chiar la sfarsitul saptamanii trecute a avut loc prima runda. Din pacate pentru ea, nu a evoluat deloc bine si desi a evoluat pe terenul propriu, a pierdut cu 1-2, in fata modestei Triglav.

Maribor nu trebuie sa-si faca griji pentru calificarea in turul al doilea al Ligii Campionilor, asta pentru ca a dat recital in tur. A reusit sa castige la scor de neprezentare in Islanda, Pericic, Hotic si Kronaveter au fost autorii golurilor. De asemenea, Rok Kronaveter a fost omul meciului. Acesta a transformat penalty-ul care a adus golul al treilea si a pasat decisiv la primele doua.

Valur

Pentru Valur lucrurile in Liga Campionilor au luat sfarsit inca de la terminarea primei manse. Dupa ce a pierdut cu 0-3, singura sansa de a merge mai departe cred ca este descalificare adversarului, ceea ce este imposibil. Pe de alta parte, nu se putea astepta la mai mult in momentul in care a avut un singur sut pe poarta adversarilor, timp de 90 de minute.

Valur este si ea in plina competitie, dar avand in vedere ca joaca in cupele europene, si-a amanat meciurile. Chiar si in aceste conditii, a facut-o degeaba pentru ca evolua a fost mult sub asteptari si urmeaza sa joace in Europa League. Islanda este o tara unde nivelul fotbalului intern lasa mult de dorit si asta se vede foarte bine cand echipele scot capul in Europa.

Vorbim despre un meci care este deja transat inca dupa prima mansa. Astfel, partida de miercuri ma astept sa fie mai mult un amical cu public. Meci in care Maribor sa nu-si iasa din mana si sa joace la acelasi nivel. Zic asta pentru ca are nevoie sa ramana in forma. In urmatorul tur va evolua in compania castigatoarei duelului Ararat-Armenia/AIK Stockholm.

Ponturi pariuri Maribor vs Valur: gazdele marcheaza peste 1.5 goluri, cota 1.40 la Betano