Ponturi pariuri Marseille vs Nice – Ligue 1

ponturi pariuri fotbal marseille vs nice
Sursa foto: Facebook

Ponturi pariuri Marseille vs Nice – Ligue 1

Miercuri, in data de 17 februarie, cu incepere de la ora 22:00 este programat duelul dintre Marseille si Nice. Partida din aceasta seara este o restanta ce trebuia sa se desfasoare in runda a 11 in Ligue 1.

Se intalnesc doua formatii ce nu se afla in cea mai buna forma sportiva. Totusi, meciul se va desfasura pe Velodrome, astfel ca Marseille pleaca ca favorita. Victoria gazdelor este cotata cu 2.25 de catre operatorul online Betano. Pe cealalta parte, echipa romanului Adrian Ursea are o cota de 3.20 pentru un succes in aceasta seara.

Prezentare cote Betano - Marseille vs Nice

Marseille

Olympique de Marseille este unul dintre cele mai cunoscute cluburi de fotbal din Ligue 1. Din pacate lucrurile nu merg prea bine in aceasta stagiune pentru formatia lui Andre Villas-Boas.

Echipa se afla in acest moment pe locul 9 in clasament cu 34 de puncte acumulate. In cele 23 de etape disputate au reusit sa marcheze doar 29 de goluri si sa incaseze 26 de goluri. Echipa nu a mai castigat in Ligue 1 de aproximativ 2 luni, de la un succes cu Montpellier, scor 3-1. In ultimele 5 etape nu au reusit sa se impuna in campionat, singura victorie a venit in Cupa Frantei, in fata celor de la Auxerre.

Este un moment critic pentru echipa lui Villas-Boas, insa pot depasi acest moment cu o victorie in acest meci.

Echipa probabila: Mandanda – Amavi, Caleta-Car, Kamara, Nagamoto – Rongler, Gueye, Cuisance – Khaoui, Germain, Thauvin

Nice

Echipa a trecut prin momente dificile in campionat, fiind intr-un moment foarte aproape de zona rosie. Desi lucrurile nu s-au indreptat, antrenorul Adrian Ursea a reusit cateva victorii ce a adus putina liniste in cadrul clublui.

In ultimele 5 etape, echipa a reusit sa se impuna in doar 2 jocuri. In ultima etapa au pierdut in fata celor de la PSG, scor 2-1. Astfel, in acest moment echipa se afla pe locul 14 in clasament cu doar 29 de puncte acumulate.

Echipa lui Adrian Ursea nu se poate relaxa pentru ca in continuare vor lupta pentru evitarea retrogradarii. Orice pas gresit o poate duce in josul clasamentului, asa este posibil sa vedem o echipa mult mai agresiva.

Echipa probabila: Benitez – Pelmard, Bambu, N’Soki, Kamara – Maurice, Schneiderlin, Lees-Melou – Lopes, Gouri, Maolida

Ponturi pariuri Marseille vs Nice – Ligue 1

Astazi se intalnesc doua formatii ce nu se afla in cea mai buna forma. Desigur, o victorie ar ajuta mult moralul jucatorilor. Ma astept sa vedem un meci echilibrat in prima jumatate de ora. Din acest motiv vom merge pe un pronostic foarte interesante pe care l-am gasit in oferta Betano.

minutul primului gol – dupa 28, cota 2.02 la Betano>>>