Ponturi pariuri Mauritania vs Angola – Cupa Africii pe Natiuni

Ponturi pariuri Mauritania vs Angola

Ponturi pariuri Mauritania vs Angola: sambata este ziua cand Mauritania si Angola se vor infrunta, totul se intampla de la ora 17:30, pe “Suez Stadium”, in Grupa E. Este o partida din cadrul etapei a doua din faza grupelor Cupei Africii pe Natiuni.

Mauritania

Un nume pe care sigur nu o sa si-l mai aminteasca nimeni dupa aceasta editie a Cupei Africii pe Natiuni. Am auzit pariori care s-au mirat ca exista o asemenea tara, ceea ce nu este de condamnat, avand in vedere ca este debutanta. A inceput fix asa cum m-am asteptat, Mali reusind sa o puna la pamant s sa o invinga cu 4-1.

Pe ultimul loc dupa primul duel, un nou eventual esec o poate elimina matematic pe Mauritania. Din nou este outsider, iar daca produce surpriza, aduce curajosilor un profit de cinci ori mai mare comparativ cu miza. Totusi, e si foarte greu sa faca asta, dovada ca in 2019 a castigat o singura data, in fata nationalei din Madagascar.

Angola

Ce s-a intamplat in meciul Angolei a fost de bun augur. Desi a fost condusa cu 1-0 de Tunisia, a reusit sa revina pe tabela si a luat primul ei punct. 1-1 a fost scorul acelui duel, in care Djalma Campos a fost autorul golului. Jucatorul Alanyeispor a luat oa ctiune pe cont propriu si a reusit sa restabileasca egalitatea.

De altfel, selectionata Angolei are trei meciuri jucate in acest an, ceea ce este foarte putin. Un singur meci amical a disputat intre ultimul duel din calificari si cel de la debutul Cupei Africii pe Natiuni 2019. A fost partida castigata cu 2-0 in fata unei alte selectionate calificata, Guinea-Bissau. Astfel, a ajuns la cel putin un gol inscris in fiecare meci disputat in 2019.

Nu putem spune ca Mauritania este capabila sa produca surpriza. Cand iei bataia cu 4-1 la meciul de debut, este evident ca ai probleme in defensiva. E greu sa primesti atatea goluri daca esti o echipa decent, cu atat mai mult intr-o competitie precum Cupa Africii. Este motivul pentru care risc putin si merg direct pe victoria Angolei. Mai sunt variantle “pauza sau final” sau “castiga o repriza”, dar cotele sunt mai mici.

Ponturi pariuri Mauritania vs Angola: oaspetii castiga, cota 1.75 la Unibet