Ponturi pariuri Mauritania vs Tunisia – Cupa Africii pe Natiuni

Ponturi pariuri Mauritania vs Tunisia

Ponturi pariuri Mauritania vs Tunisia: marti, 2/07/2019, de la ora 22:00, la Suez, pe “Suez Stadium”, Mauritania intalneste Tunisia, in Grupa E. Este etapa a treia, a fazei grupelor Cupei Africii pe Natiuni 2019.

Sursa foto: aol.co.uk

Mauritania

Statutul de debutanta pe care Mauritania l-a avut la Cupa Africii pe Natiuni 2019 si-a spus cuvantul. Dupa doua dueluri disputate, aceasta si-a trecut in cont un singur punct, luat in etapa anterioara. A fost un egal contra Angolei, duel in care golurile au lipsit cu desavarsire. Este pe ultimul loc in Grupa E, cu acest unic punct, insa se poate califica si asta e cel mai important.

Victoria este cea care o duce pe Mauritania mai departe. Sansele sa faca acest lucru sunt mici, dar trebuie sa tinem cont de acest aspect.  Intre ea si ocupanta locului al doilea sta un singur punct. Pe de alta parte, esecul cu Mali, 1-4, o pune in aceasta situatia ingrata, de a nu-si permit alt rezultat in afara victoriei.

Tunisia

Am mentionat in meciul Tunisia vs Mali ca este nationala cu unul dintre cele mai bune atacuri prezente la Cupa Africii. Imi mentin parerea despre Tunisia, cu toate ca este la un pas de eliminare. Ea se afla pe locul al doilea, al Grupei E, cu doua puncte. Intre ea si ultimul loc sta o singura lungime, ceea ce este foarte putin. In conditiile actuale si o remiza o poate califica, singura conditie este ca Angola sa nu o bata pe Mali.

Cele doua dueluri dispuate de Tunisia s-au incheiat identic. 1-1 cu Mali si Angola, Msakni si Khazri marcand cele doua goluri. Au fost meciuri total opuse, daca impotriva jucatorilor din Mali a alergat dupa egalare, in jocul contra Angolei ea a deschis scorul.

Meciul Mauritania vs Tunisia este un duel capital pentru calificare. Nu exista cale de mijloc daca vor sa fie sigure de calificare. In aceste conditii, meciul pare o sabie cu doua taisuri, fie ies la joc si se inscriu goluri, Mauritania o sa fie incapabila sa ajunga la poarta adversa. Eu cred in prima varianta si in acest sens avem o cota decenta si un pariu pe masura.

Ponturi pariuri Mauritania vs Tunisia: peste 1.5 goluri, cota 1.44 la Betano