Ponturi pariuri Melbourne Knights vs Avondale FC – NPL Victoria

Ponturi pariuri Melbourne Knights vs Avondale FC

Ponturi pariuri Melbourne Knights vs Avondale FC: vineri dimineata, de la ora 12:45, in runda a 20-a din NPL Victoria, Knights primeste vizita celor de la Avondale FC.

Sursa foto: bacilivingroom

Melbourne Knights

In ultimele patru runde a luat cel putin un gol din partea adversarilor, dar a fost suficient cat sa piarda pe banda rulanta. Aceasta a cazut sub linia de play-off, iar acum ocupa locul 7, cu 26 de puncte. La doua lungimi in spatele Altonei Magic, echipa de pe pozitia a sasea, aceasta are nevoie sa nu mai piarda.

In runda anterioara, Port Melbourne Sharks s-a numit calaul ei, echipa in fata careia a cedat cu 1-2. Totodata, faptul ca evolueaza pe terenul propriu nu pare sa fie tocmai in avantajul ei. In cele zece meciuri care au avut loc pe terenul propriu, Knights a strans 14 puncte, ca urmare a patru victorii, doua remize si patru infrangeri.

Avondale FC

Pe primul loc in NPL Victoria, Avondale FC are 43 de puncte. Putea sa se distanteze, dar in runda anterioara nu a reusit sa tina pasul cu adversarul intalnit. Desi a evoluat pe terenul propriu, a cedat cu 1-2, in fata lui Green Gully. A fost abia a doua infrangere stagionala, dar in deplasare a evitat acest lucru de fiecare data.

Avondale FC este o echipa care stie bine cum sa puna problema in deplasare. Din opt asemenea meciuri, a reusit sa stranga cinci victorii si trei rezultate de egalitate. Mai mult, este echipa cu cele mai multe puncte acumulate in aceasta postura.

Este clar care dintre ele este echipa mai buna. Totusi, vreau sa cred ca Melbourne Knights o sa iasa mai mult la joc, sa inscrie si ea. Asa cum s-a intamplat in ultimul meci, cel din tur, cand Avondale s-a impus cu 2-1, cred ca se vor inscrie minim trei goluri. De altfel, gazdele au nevoie sa iasa la joc, sa arate ca pot acumula puncte suficieinte pentru a ramane in cursa pentru play-of.

Ponturi pariuri Melbourne Knights vs Avondale FC: peste 2.5 goluri, cota 1.44 la Betano