Ponturi Pariuri – Metz – Orleans – Ligue 2 – 03.08.2018

Vineri 03.08.2018, incepand cu ora 21:00, va avea loc duelul Metz – Orleans, din cadrul rundei a 2-a a ligii secunde din Franta.

Metz se claseaza in acest moment pe pozitia a 6-a a clasamentului din Ligue 2, cu 3 puncte acumulate dupa prima etapa. Gazdele au inceput acest sezon cu dreptul, reusind sa se impuna in prima etapa pe terenul celor de la Brest, la limita, scor 1-0. Golul acestora a fost marcat in minutul 13 de I. Niane, dupa pasa oferita de Boulaya. Gazdele pierdeau ultima partida oficiala pe teren propriu, in luna Mai a acestui an. Atunci, Bordeaux reusea sa se impuna pe acest teren in campionat, cu scorul de 0-4.

Echipa probabila: Oukidja, Udol, Fofana, Sunzu, Boye, Rivierez – Gakpa, Cohade, Boulaya – Niane, Nguette

Orleans ocupa pozitia a 20-a a clasamentului ligii secunde din Franta, echipa reusind sa adune 0 puncte dupa prima partida de campionat. Oaspetii nu au reusit sa se regaseasca in prima etapa de campionat, astfel ca au pierdut in fata propriilor suporteri, 0-2 in fata celor de la Lens. Acestia au incasat cele 2 goluri in minutele 19 (prin Y. Gomis) si 88 (prin J. Bellegarde). Orleans a fost dominata de Lens la aproape toate capitolele, avand doar 3 suturi pe poarta in detrimentul celor 7 ale oaspetilor. Orleans reusea sa se impuna ultima oara pe acest teren, intr-o partida oficiala, intr-un duel de campionat din 2012, incheiat cu scorul de 2-4.

Echipa probabila: Gallon – Pinaud, Mutombo, Cambon, Leceouche, Avonou, Demoncy – Ziani, Lopy, Talal – El Khoumisti

Orleans reprezinta o echipa foarte slaba pe terne strain, fiind fara victorie in deplasare de la inceputul lunii Martie, atunci cand se impunea pe terenul celor de la Valenciennes in campionat. De altfel, acestia au inceput cu stangul noul sezon, nereusind sa le faca fata celor de al Lens pe teren propriu. De partea cealalta, Metz a avut parte de un debut foarte bun, fara gol incasat, asadar moralul jucatorilor este cu siguranta unul bun. De altfel, gazdele au experienta fotbalului din prima liga si un lot net superior. Ma astept asadar la o victorie a celor de la Metz fara prea mari emotii.