Ponturi Pariuri – MOL Vidi – Ludogorets – Calificari Champions League – 01.08.2018

Miercuri 01.08.2018, incepand cu ora 21:00, va avea loc duelul MOL Vidi – Ludogorets, din cadrul turului 2 de calificare pentru Champions League.

MOL Vidi a incheiat in ultimul sezon pe primul loc in primul esalon fotbalistic din Ungaria, cu 47 de puncte obtinute in 33 de partide. Sarbul D. Lazovic a fost omul cheie al echipei in campionat, cu cele 14 goluri inscrise. MOL Vidi a evoluat si in turul 1 preliminar UEFA Champions League, trecand la limita de cei de la Dudelange, cu scorul de 3-2. MOL Vidi tocmai ce a inceput si noul sezon competitional din Ungaria, cu evolutii destul de bune. Acestia au reusit in prima etapa sa o invinga pe Kisvarda fara drept de apel, scor 4-0, iar etapa precedenta au remizat tot in fata propriilor suporteri, 1-1 in fata celor de la Paks. Antrenorul gazdelor nu are niciun absent important pentru aceasta partida, asadar va putea trimite in teren cel mai bun 11 posibil.

Ludogorets s-a clasat sezonul precedent pe prima pozitie a clasamentului primei ligi din Bulgaria, cu 88 de puncte acumulate in 36 de etape. Internationalul roman, Claudiu Keseru, a fost golgheterul echipei in play-off, acesta reusind sa puncteze de 10 ori. Bulgarii tocmai ce au inceput noul sezon intern, in prima faza reusind sa cucereasca Super Cupa Bulgariei. Mai apoi, Ludogorets a reusit sa se impuna in prima etapa de campionat cu 1-0 in fata celor de la Etar, ca in weekend sa obtina doar o remiza pe terenul celor de la Beroe, scor 1-1. Bulgarii au fost nevoiti sa evolueze si in turul 1 preliminar UEFA Champions League. Acestia s-au impus fara emotii in fata modestei Crusaders, 7-0 in mansa tur si 2-0 in mansa retur din deplasare. D. Grigore, Anicet si V. Stoyanov nu vor efectua aceasta deplasare, din pricina unor probleme de ordi medical.

Ludogorets este marea favorita a caselor de pariuri pentru aceasta partida, insa echipa lui Keseru va avea mult de muncit in aceasta deplasare. MOL Vidi traverseaza o perioada foarte buna, iar remiza alba din mansa tur le da sperante acestora. Ma astept de aceasta data insa la o partida mult mai animata si cu mai multe faze de poarta, asadar optez pentru pronosticul “ambele echipe marcheaza”.