Ponturi pariuri Montpellier vs Lorient – Ligue 1

Ponturi pariuri fotbal - montpelliers vs lorient
Sursa Foto: Facebook

Ponturi pariuri Montpellier vs Lorient – Ligue 1

Miercuri, 3 martie 2021, de la ora 22:00, Lorient se va deplasa pentru meciul cu Montpellier. Confruntarea va avea loc pe Stade de la Mosson si va conta pentru etapa cu numarul 28 din Ligue 1.

Este cumva normal ca operatorul online Betano sa o dea favorita pe Montpellier. Gazdele acestui meci se afla in prima parte a clasamentului. Pentru o victorie pe teren propriu primeste o cota de 2.02. Pe cealalta parte, Lorient primeste o cota de 3.75 pentru un succes in deplasare.

Prezentare cote HSC Montpellier vs FC Lorient

oferta betano - cote montpellier vs lorient

Montpellier

Herault SC se afla in acest moment pe locul 8 in clasament, dupa cele 27 de etape disputate. Echipa a reusit sa impresioneze prin faptul ca echipa a jucat in majoritatea partidelor ofensiv.

Echipa are un moral foarte buna, fiind neinvinsa in ultimele 5 etape. Acestia au reusit o serie de 3 victorii consecutive. In ultima etapa a remizat pe teren strain, scor 0-0 cu Reims.

Trupa lui Michel Der Zakarian se lupta in continuare pentru un loc de Europa League. In acest moment formatia se afla la 2 lungimi distanta de Metz, echipa de pe locul 5.

ECHIPA PROBABILA: Omlin – Sambia, Hilton, Congre, Ristic – Mavididi, Sacanier, Ferri, Mollet, Laborde – Skuletic

Meciuri directe: MONTPELLIER – LORIENT
29.11.20 L1 Lorient Montpellier 0 : 1
24.01.18 CDF Montpellier Lorient 4 : 3
15.04.17 L1 Montpellier Lorient 2 : 0

Lorient

Este una dintre cele mai modeste echipe din Ligue 1, iar acest lucru se observa in rezultatele echipei. Totusi, in acest moment se afla in clasament peste adversara de astazi.

Formatia lui Christophe Pelissier se afla in acest moment pe locul 17 in clasament cu 26 de puncte acumulate. In etapa trecuta a intalnit o echipa cu care a reusit sa isi masoare puterile. Astfel au reusit o victorie importanta in fata celor  de la St. Etienne, scor 2-1.

Echipa a reusit sa faca un pas in fata dupa ultima victorie din clasament. Totusi, distanta fata de locurile ce duc in esalonul secund este foarte mica. Orice pas gresit, o poste costa foarte mult pe Lorient.

ECHIPA PROBABILA: Dreyer – Mendes, Gravillon, Laporte, Chalobah, Le Goff – Le Fee, Abergel, Monconduit, Boisgard – Moffi

In aceasta confruntare gazdele au ca avantaj terenul propriu si partidele direct in care au reusit sa se impuna. Lorient a incasat in acest sezon 51 de goluri, fiind a doua cea mai slaba defensiva din Ligue 1. Imi este greu sa cred ca pot scapa cu partea intacta intr-un astfel de duel.

Ponturi pariuri Montpellier vs Lorient – Ligue 1

 1X & peste 1,5 goluri in meci, cota 1.65 la Betano