Ponturi pariuri Moreton Bay United vs Brisbane City – NPL Queensland

Ponturi pariuri Moreton Bay United vs Brisbane City

Ponturi pariuri Moreton Bay United vs Brisbane City: sambata, in NPL Queensland, de la ora 11:30, in runda cu numarul 20 se joaca Moreton Bay United vs Brisbane City.

Sursa foto: Courier mail

Moreton Bay United

Spectacolul a definit cel mai bine jocurile din ultimul timp pe care Moreton Bay United le-a sustinut. Unul dintre ele a fost in etapa trecuta, atunci cand a si pierdut, in deplasare. A fost 2-3, in disputa contar celor de la Eastern Suburbs, fiind a patra patida la rand in care ambele au inscris si s-au dat cel putin trei goluri.

Echipa se afla la mijlocul clasamentului, ocupa pozitia a opta, cu 24 de puncte. Are 11 lungimi mai putine decat echipa de pe locul 4, ultimul care asigura participarea in play-off. Totusi, in fata propriilor suporteri a reusit sa joace bine. In ultimele patru asemenea jocuri, a izbutit trei victorii si un rezultat de egalitate, evident, mereu prezenta in ofensiva.

Brisbane City

Dupa o serie de cinci victorii consecutive, in perioada 27 aprilie – 22 mai, a venit randul infrangerilor. In ultimele doua confruntari si-a trecut in cont doua infrangeri, 1-4, cu Peninsula si 0-1 cu Gold Coast. Ambele meciuri au avut kloc pe teren propriu. Astfel, aceasta se afla si ea la mijlocul terenului, este vecina de clasament cu Moreton.

In urma celor doua infrangeri din precedentele doua intalniri, aceasta a cazut pe locul 7, cu 28 de puncte. A venit la sapte lungimi in spatele lui Olympic FC, echipa care se afla pe ultimul loc de play-off. Totodata, faptul ca joaca in deplasare, aceasta nu are cale de mijloc, bifand sase victorii si trei rezultate de egalitate.

Sunt echipe care dau tot ce au mai bun, avand in vedere ca au nevoie de toate punctele pentru a urca in clasament. Totusi, Brisbane City pare sa fie echipa care in acest sezon a dat un randament mai bun. In prima partida a fost cea care s-a impus cu 2-0, avand atunci si avantajul ca adversarii au gresit mult si au faultat luand intr-un final cartonasul rosu.

Ponturi pariuri Moreton Bay United vs Brisbane City: peste 2.5 goluri, cota 1.40 la Betfair