Ponturi pariuri Moreton Bay United vs Brisbane U21 – NPL Queensland

Ponturi pariuri Moreton Bay United vs Brisbane U21 – NPL Queensland

Ponturi pariuri Moreton Bay United vs Brisbane U21: sambata, 29 iunie 2019, de laora 12:00, Moreton Bay joaca impotriva lui Brisbane U21. Este un joc al rundei cu numarul 22 din NPL Queensland.

Moreton Bay United

Cu jocuri mai timide in ultimul timp, Moreton Bay United a ajuns la patru etape consecutive fara succes. Au fost doua infrangeri si tot atatea rezultate de egalitate, in care a luat cel putin doua goluri. De asemenea, in etapa anterioara a cedat la scor de neprezentare, 0-3, cu Brisbane Strikers. Cu toate acestea, a ramas o echipa de mijlocul clasamentului.

Moreton Bay United ocupa locul 9, cu 25 de puncte, la 12 lungimi distanta de zona rosie. Este principalul obiectiv pentru aceasta parte a sezonului, avand in vedere ca nu evolueaza tocmai convingator. Urmeaza ca sambata sa joace din nou acasa, acolo a reusit, pana in prezent, patru victorii, trei infrangeri si doua remize.

Brisbane U21

Echipa de tineret a unei formatii de prima liga nu are multe sanse in aceste ligi. Nivelul jocului prestat lasa mult de dorit, din acest motiv si rezultatele sunt slabe. Se afla pe locul 10, cu 23 de puncte, cu 11 lungimi mai multe decat Western Pride, prima echipa aflata pe loc retrogradabil. S-a indepartat in urma succesului din etapa trecuta, cand a trecut cu 3-1 de Gold Coast.

Cu toate astea, desi in ultimele meciuri a aratat ceva mai bine in meciurile de pe teren propriu, Brisbane U21 are mai multe victorii in deplasare. Au fost intalniti care s-au desfasurat intr-un mod spectaculos. Opt din cele unsprezece deplasari s-au incheiat cu cel putin trei reusite, jocul fiind mereu la inaltimea asteptarilor unui parior.

Nu este un meci pe care sa vi-l recomand pentru o cota 2, dar pentru un bilet sansa cred ca este foarte bun. Sunt doua echipe care nu refuza jocul si drept urmare, un pariu pe goluri sta in picioare. Acest lucru s-a respectat in tur, atunci Moreton Bay United castiga cu 4-2. Era a cincea victorie consecutiva in disputele directe si de cele mai multe ori spectacolul a fost garantat.

Ponturi pariuri Moreton Bay United vs Brisbane U21: peste 2.5 goluri, cota 1.40 la Betano