Ponturi Pariuri – Muntenegru – Serbia – Nations League – 11.10.2018

Muntenegru - Serbia

Muntenegru – Serbia este un meci intre doua echipe ce nu in urma cu multi ani jucau sub acelasi steag, care se vor intalni pe stadionul din Podgorica, joi de la ora 21:45.

◘ Muntenegru este o nationala ce a evoluat mult in ultimii ani, dand primele semne in 2012, cand jucau la barajul pentru calificarea la Campionatul European, avand apoi evolutii bune si in preliminariile pentru Campionatul Mondial din acest an. Nationala muntenegreana a terminat a treia intr-o grupa din care mai faceau parte Romania, Danemarca si Polonia, la un moment dat dand semne ca ar putea face pasul spre faza play-off-ului. Reprezentativa condusa de Ljubiša Tumbaković nu a inceput deloc rau in Liga Natiunilor, in primul meci obtinand un punct pe terenul Romaniei, urman apoi o victorie pe propriul teren contra Lituaniei, strangand astfel patru puncte, fiind in cursa pentru clasarea pe primul loc al grupei.

◘ Serbia este o nationala mai buna, e drept, care are si performante mai importante in ultimii ani, trecandu-si in palmares doua participari la Campionatul Mondial, in 2010 si 2018, cautand insa in continuare debutul la Campionatul European. La fel ca si adversara din aceasta infruntare, nationala lui Mladen Krstajić a strans patru puncte in cele doua partide de Liga Natiunilor, invingand la limita Lituania in deplasare, terminand apoi la egalitate cu Romania in fata propriilor fani. Serbia este a doua in grupa, avand un golaveraj usor mai slab decat Muntenegru, insa ramane in continuare favorita grupei, avand de departe cel mai valoros lot.

Muntenegru va avea cu siguranta o ambitie in plus, tinand cont ca joaca impotriva Serbiei, iar cum in aceasta disputa va putea conta din nou pe Jovetic, ne asteptam sa fie mult mai periculoasa, asa ca nu este exclus sa marcheze. Serbia este la randul ei o nationala ambitioasa, care sta foarte bine din punct de vedere ofensiv, asa ca pare destul de greu de crezut ca va incheia partida fara sa inscrie. Pornind de la premiza ca ambele formatii vor marca, mizam pe faptul ca vom avea parte de cel putin doua reusite.