Ponturi pariuri Muntenegru vs Kosovo – Preliminarii Euro 2020

Ponturi fotbal Macedonia de Nord vs Polonia

Ponturi pariuri Muntenegru vs Kosovo: vineri, 7 iunie 2019, de la ora 21:45, pe “Stadion Pod Goricom”, se va disputa Muntenegru vs Kosovo. Meciul face parte din Grupa A, din cadrul preliminariilor Euro 2020.

Muntenegru

Start slab pentru o nationala precum cea a Muntenegrului, care in primele doua etape nu a reusit sa castige. Programul nu a fost favorabil, drept pentru care, a pierdut la scor cu Anglia (1-5), tot in urma unui duel avut acasa. Inaintea acestui duel a remizat cu Bulgaria, 1-1, dar tot intr-un duel in care s-a prezentat sub aseptari.

Pe locul 4 in Grupa A, cu un singur punct, Muntenegru este echipa cu cele mai multe goluri incasate dupa primele doua runde. Revenirea in fata propriilor suporteri nu se face tocmai in conditii bune. In ultimul an, a jucat de cinci ori in postura de gazda, patru dintre aceste meciuri fiind infrangeri.

Kosovo

Kosovo este una dintre cele mai recente echipe nationale aparute in fotbalul mondial. Cu resurse limitate, aceasta are o forma excelenta. In ultimele 12 intalniri, oficiale sau amicale, a reusit sa stea departe de esec. In tot acest timp si-a trecut in cont opt victorii si alte patru rezultate de egalitate, meciuri in care a inscris cu regularitate. O singura partida a terminat-o Kosovo fara sa inscrie, remiza cu Azerbaijan, 0-0.

Promovata in Divizia C a Uefa Nations League dupa ce a terminat pe primul loc in grupa din care a facut parte, Kosovo a inceput curajos si in aceasta campanie. Desi are un singur meci disputat, acela l-a incheiat la egalitate, cu Bulgaria, 1-1.

La agentiile de pariuri Muntenegru este echipa care pleaca cu prima sansa. Lucrurile nu sunt atat de simple, pentru ca ambele adopta un joc relativ asemanator, cu inclinatii defensive. In aceste conditii, cel putin la prima vedere, meciul nu pare sa fie unul spectaculos. Din contra, ma astept sa fie un dul echilibrat, la finalul caruia sa se inscrie cel mult doua reusite.

Ponturi pariuri Muntenegru vs Kosovo: sub 2.5 goluri, cota 1.56 la Unibet