Ponturi pariuri Nantes vs Marseille – Ligue 1

ponturi pariuri nantes vs marseille
Sursa foto: Facebook

Ponturi pariuri Nantes vs Marseille – Ligue 1

Sambata, 20 februarie 2021, de la ora 18:00 pe Stade de la Beaujoire va avea loc un duel foarte interesant. Nantes si Marseille se vor infrunta in cadrul etapei cu numarul 26 din Ligue 1.

Conform caselor de pariuri online meciul de sambata dupa-amiaza se anunta destul de echilibrat. Duelul interesant este pe goluri, acolo unde over-ul are o cota de 2.27, iar under-ul merge cu 1.65.

Cote Betano Nantes vs Marseille

Prezentare cote Betano - Nantes vs Marseille

Nantes

Este unul dintre cele mai titrare echipe din fotbalul francez, insa in actuala stagiune lucrurile nu stau prea bine.

In acest moment echipe se afla pe locul 18 in Ligue 1, ultimul ce duce in esalonul secund. In cele 25 de etape disputate, echipa a reusit sa obtina doar 4 victorii, insa au remizat de 10 ori si au pierdut 11 meciuri in Ligue 1.

Lucrurile au mers mai bine in ultima etapa pentru Nantes. Acest lucru se datoreaza faptului ca au schimbat antrenorul. Antoine Koumbare a venit cu un suflu nou si a reusit sa obtina victoria la debut.

”Vrem sa facem un meci mare contra celor de la Marseille”a declarat noul antrenor al celor de la Nantes.

ECHIPA PROBABILA: Lafont – Traore, Pallois, Girotto, Corchia – Blas, Traore, Louza – Simon, Muani, Coco

Marseille

Este una dintre echipele bune din campionatul francez, ce se lupta in fiecare sezon pentru locurile de Europa.

Putem spune ca Marseille dezamageste in actuala stagiune. Echipa se afla in acest moment pe locul 6 si este in lupta directa cu Rennes pentru locul de Europa League. Putem spune clar ca echipa nu poate ajunge mai sus in clasament. Locul 4 de exemplu de afla la o distanta de 12 puncte.

In ultima etapa, trupa lui Andre Villas-Boas a reusit o victorie spectaculoasa contra celor de la Nice, scor 3-2. In continuare echipa nu se poate relaxa pentru ca distanta intre locurile 5-10 este foarte mica.

ECHIPA PROBABILA: Mandanda – Lirola, Gonzalez, Caleta-Car, Amavi – Rongler, Gueye, Ntcham – Thauvin, Germain, Khaoui

Se anunta cu meci foarte interesant intre Nantes si Marseille. Cele doua formatii au obiective diferite, insa nevoia de puncte este una foarte mare. Canarii si-au schimbat antrenorul si au reusit o victorie de moral. Din acest motiv cred ca vom vedea un meci cu mai multe ocazii de poarta.

ambele echipe sa marcheze, cota 1.92 la Betano