Ponturi pariuri Nantes vs Strasbourg – Ligue 1

Ponturi pariuri Nantes vs Strasbourg

Ponturi pariuri Nantes vs Strasbourg: vineri seara, 24 mai, de la ora 22:05, pe “Stade de la Beaujoire”, Nantes primeste vizita celor de la Strasbourg. Meciul face parte din etapa cu numarul 38 din Ligue 1, ultima din calendarul 2018/2019.

“Canarii” vor sa termine sezonul intr-o nota optimista

Nantes nu a reusit multe lucru peste ce si-a propus, dar clasarea la mijlocul clasamentului este multumitoare. Se afla pe locul 11, cu 48 de puncte, cu un golaveraj usor pozitiv, +1. In etapa trecuta, aceasta a reusit sa incheie la egalitate, 1-1, cu Montpellier, intr-un meci jucat in deplasare. A fost cea de-a saptea partida consecutiva in care joaca in Ligue 1 si nu pierde.

Mai mult decat atat, ofensiv a inceput sa fie mereu prezenta, are cel putin un gol inscris in ultimele sapte dueluri. In acest timp si-a trecut in cont doua rezultate de egalitate si alte cinci victorii. Totodata, pe teren propriu a reusit sa isi castige ultimele patru jocuri, meciuri in care a trecut, printre altele, de Lyon (2-1) si PSG (3-2).

  • Echipa probabila: Dupe – Fabio, Diego Carlos, Pallois, Traore – Evangelista – Boschilia, Toure, Rongier, Lima – Coulibaly

Strasbourg se pregateste de Europa League

Aflata la mijlocul clasamentului, respectiv pe locul 12, cu 46 de puncte, Strasbourg se poate declara multumita. Ca o incununare a muncii depuse in acest sezon, ea este una dintre echipele care vor reprezenta Ligue 1 in Europa League. 2019 a adus rezultate slabe, dar cel mai bun a fost cel din finala Cupei Ligii, care a adus dupa sine mai multe satisfactii.

Strasbourg isi incepe aventura in Europa League. Datorita victoriei din finala Cupei Ligii, ea este calificata in tururile preliminare ale cupelor europene. Alaturi de Rennes si Saint Etienne, Strasbourg va juca in Europa League, dar este echipa care intra cel mai devreme in competitie.

  • Echipa probabila: Sels – Caci, Martinez, Mitrovic, Kone, Lala – Fofana, Prcic, Thomasson – Ajorque, Da Costa

Cu toate ca de cand a castigat Cupa Ligii si pana in prezent au mai fost etape bune, atunci s-a oprit sezonul pentru ea. Si-a atins obiectivul si avea suficiente puncte adunate pentru a nu-si face griji in privinta retroradarii. Practic, merge la Nantes ca in vacanta, echipa mai motivata pare sa fie cea gazda. Ar putea fi a cincea victorie consecutiva pe care Nante o obtine jucand pe terenul propriu.

Ponturi pariuri Nantes vs Strasbourg: gazdele castiga, cota 1.80 la Unibet