Ponturi pariuri New York Red Bulls vs Columbus Crew – MLS

Ponturi pariuri New York Red Bulls vs Columbus Crew – MLS

Ponturi pariuri New York Red Bulls vs Columbus Crew: duminica dimineata, de la ora 02:30, pe “Red Bull Arena” se va disputa meciul dintre NYRB si Columbus.

Sursa foto: mlssoccer

New York Red Bulls

Favorita la agentiile de pariuri, New York Red Bulls are nevoie de un joc cel putin la fel de bun ca cel din urma cu o saptamana. A fost atunci un duel pe care aceasta a reusit sa-l castige cu 1-0 in fata celor de la Orlando City. Brian White, atacantul in varsta de 23 de ani a fost cel care a insris unicul gol al acelui duel.

Totodata, obiectivul echipei este clasarea pe loc de play-off, ceea ce, reuseste sa faca. Ea ocupa locul al patrulea in Conferinta de Est, cu 34 de puncte. Sunt cinci lungimi intre ea si formatia care conduce aceasta Conferinta, dar are si un meci mai putin. Mai mult, are avantajul de a evolua pe terenul propriu, locul unde are cinci etape consecutive fara esec.

  • Echipa probabila: Robles – Murillo, Tarek, Parker, Long – Davis, Jr – Etienne, Camarra, Royer – White

Columbus Crew

Moral foarte bun pentru galben-negrii, acestia au reusit in etapa trecuta sa dispuna cu 2-1 de Montreal Impact. Intr-adevar, a contat enorm faptul ca a evolua pe terenul propriu, locul unde pare ceva mai motivta. Dincolo de acest lucru, a ajuns la doua etape consecutiv fara esec, in urma cu aproape zece zile a mai scos o remiza cu Chicago Fire (1-1).

Totusi, este foarte greu sa isi puna speranta intr-o calificare in play-off-ul Conferintei de Est. Este pe penultimul loc, cu 21 de puncte, la noua lungimi distanta de acest obiectiv. Pe de alta parte, marcheaza si foarte putin, Columbus Crew are 21 de goluri inscrise, in conditiile in care s-au jucat 23 de meciuri. Abia sapte dintre acestea au venit in deplasare, acolo unde are 4 puncte stranse din 30 maxim posibile.

  • Echipa probabila: Room – Afful, Crognale, Keita, Francis – Trapp, Artur – Argudo, Santos, Accam – Zardes

Red Bulls isi merita din plin statutul de favorita pe care il primeste din partea caselor de pariuri.  Jocu este si el de partea ei, asa ca, ma astept sa vedem mai multe ocazii. Presiunea, individualitatile pe care New York le are, ma astept sa faca aceasta diferenta de care este nevoie pentur a obtine toate punctele.

Ponturi pariuri New York Red Bulls vs Columbus Crew: gazdele castiga, cota 1.68 la Unibet