Ponturi pariuri Nice vs Metz – Ligue 1

ponturi fotbal nice vs metz - ligue 1
Sursa Foto: Facebook

Ponturi pariuri Nice vs Metz – Ligue 1

Duminica, 21 februarie, de la ora 16:00 pe Allianz Riviera va avea loc partida dintre Nice vs Metz. Acest duel va conta in cadrul etapei cu numarul 26 din Ligue 1.

Sunt doua formatii ce nu tranverseaza cea mai buna sportiva. Din acest motiv casele de pariuri online ne ofera cote echilibrate. Cota 2.40 pentru o victorie a trupei lui Adrian Ursea si o cota de 3.00 pentru Metz.

Prezentare cote Betano – Nice vs Metz

prezentare cote fotbal nice vs metz - ligue 1

Nice

Este una dintre echipele ce au parte de o stagiune de campionat foarte dificila. Romanul nostru Adrian Ursea a preluat echipa aflata in zona retrogradarii. In acest moment echipa se afla pe locul 15 in clasament, fiind la 7 puncte distanta de zona rosie.

In cele 25 de etape disputate, Nice a reusit sa obtina 8 victorii, 5 rezultate de egalitate si a pierdut 12 partide. Formatia lui Ursea nu a avut practic nicio sansa in ultimele doue etape contra lui Marseille si PSG.

Echipa cauta din nou sa obtina un succes pentru a mentina distanta fata de urmaritoare. In ultimele 4 etape au reusit o singura victorie, 3-0 cu Angers.

ECHIPA PROBABILA: Benitez – Kamara, Todibo, Saliba, Pelmard – Lees-Melou, Schneiderlin, Maurice – Maolida, Gouri, Lopes

Meciuri directe: NICE – METZ
09.01.21 L1 Metz Nice 1 : 1
07.12.19 L1 Nice Metz 4 : 1
27.01.18 L1 Metz Nice 2 : 1
02.12.17 L1 Nice Metz 3 : 1

Metz 

Este o echipa aflata in a doua jumatate a clasamentului in Ligue 1. Asta nu inseamna ca este una dintre formatiile bune ale campionatului.

Trupa lui Frederic Antonetti a reusit 9 victorii, 8 rezultate de egalitate si a pierdut 8 partide din Ligue 1. Moralul echipei nu este cel mai bun, dupa ultimele 2 infrangeri din campionat. Acestia au pierdut 1-0 cu St. Etienne si in ultima etapa pe teren propriu cu Strasbourg, scor 1-2.

Putem mentiona ca daca Metz castiga in meciul de astazi o egaleaza la puncte pe Rennes, formatie aflata pe loc de Europa.

ECHIPA PROBABILA: Oukidja – Bronn, Kouyate, Boye – Centonze, Sarr, Maiga, Delaine – Boulaya – Iseka, Vagner

Statistica ne arata faptul ca de fiecare data am avut meciuri spectaculoase intre cele doua formatii. In acelasi timp, ambele echipe vin dupa 2 infrangeri si cauta o victorie pentru moral.

Ponturi pariuri Nice vs Metz – Ligue 1

peste 1,5 goluri in meci, cota 1.45 la Betano